⚽ SL 22/23 H:36 | Ankaragücü 1-4 Galatasaray | MS | 30 Mayıs | ŞAMPİYON GALATASARAY!

MS.

• 1

Oy: 17 11,3%
  • x

Oy: 17 11,3%
  • 2

Oy: 117 77,5%

• Kullanılan toplam oy
    151
  • Anket kapatılmış .
Hakikaten yaw. Konya ve Bjk maclari tamamen Okan Buruk'un hatasi. Simdi 2 puanimiz olsa sampiyonduk. Hatta 1 puan da yeterdi
Konya maçı normal. Son saniyede yedik, sene başında son saniyede attık vs. olur böyle şeyler. Bir nevi şans. Giresun'a içeride yenilmek, olabilir. Yeni takımsın, süre lazım. Hatta Karagümrük maci bile çok buyuk şans 2.5 kere gelip 3 gol attılar falan. Olur böyle şeyler.

Amaaaa Bjk maçı çok üzücüdür gerçekten. Göz göre göre, yapılacak 2 hamleyi bir türlü yapmadı hoca. Bekletti. Bak 1-0 one geçmişiz, ilk yarı sadece bir tane, o da yan top pozisyonu vermişiz. Bir de korner golü.

Adekugbe ve Oli-Mertens ikilisinden birini çıkarıp, Dubois-Berkan yapsak, en kötü berabere kalırdık.

Bir de hakemin katlettiği içerideki Alanya maçı.

Beni inanılmaz üzen iki maçtır bu ikisi.

Konya maçı normal. Son saniyede yedik, sene başında son saniyede attık vs. olur böyle şeyler. Bir nevi şans. Giresun'a içeride yenilmek, olabilir. Yeni takımsın, süre lazım. Hatta Karagümrük maci bile çok buyuk şans 2.5 kere gelip 3 gol attılar falan. Olur böyle şeyler.

Amaaaa Bjk maçı çok üzücüdür gerçekten. Göz göre göre, yapılacak 2 hamleyi bir türlü yapmadı hoca. Bekletti. Bak 1-0 one geçmişiz, ilk yarı sadece bir tane, o da yan top pozisyonu vermişiz. Bir de korner golü.

Adekugbe ve Oli-Mertens ikilisinden birini çıkarıp, Dubois-Berkan yapsak, en kötü berabere kalırdık.

Bir de hakemin katlettiği içerideki Alanya maçı.

Beni inanılmaz üzen iki maçtır bu ikisi.
En başından beri tam destek verdiğim Okan Hocanın BJK maçı performansı o denli 'fiyasko' idi ki o tek maç, kendisine duyduğum güveni epeyce sarstı maalesef. Daha öncesinde de oyuncu değişikliklerinde çok geç kaldığını söylüyorduk ama o maç tüy dikti adeta...

Maç boyunca tek bir olumlu hareket yapamayan Mertens' in daha ilk gol yenmeden, ilk yarıda çıkarılması gerektiğini söylenip durdum kendi kendime. İkinci yarıda 2. golü yiyene kadar 3 net pozisyon kaçırdı adamlar ve Oliveira da dökülmeye başlamıştı. Bunu göremeyen nadir kişilerden biri olmayı başardı muhterem. Değişiklik yapacakmış da o sırada gol yemişiz!..''Özrü kabahatinden büyük'' deyiminin tam karşılığı; sıradan bir taraftar olarak benim ve eminim çoğu kişinin çoktan gördüğümüzü bu kadar geç görüyorsan orada işin ne?..

Kredisi elbette bitmiş değil, umarım böyle hatalarda ısrar etmez. Lakin BŞ de iken de ' cekirdek' kadrodaki bazı tecrübeli isimlere karşı fazlaca tavizkar tutum sergilediğini hatırlıyorum. O konudaki tavrını bir nebze daha forma adaleti yönünde revize etmesini arzu ederim. Mesela ben Berkan olsam ve Mertens bu denli etkisizken hoca yüzüme bakmasa, bu duruma elbette bozulurdum. 4-2-3-1 çıkmak Allahın emri değil...

Boyle şeyler yazmayın geriliyorum. Olumlu düşünün
Çoğu kişi ya transfer kafasında ya da bu maçı kazanırız kafasında.Fb maçını da düşünerek Konsantrasyonlu 1 şekilde bu maça çıkmalıyız kanks.Yoksa 1 bakmışız ki maçta Dk 36'da 2-0 geriye düşmüşüz.Kimse kenid sahasında başka 1 takımın şampiyon olmasını istemez.Ankaragücü takımı extra özel olarak hazırlanacaktır bizim bu maça..

Çoğu kişi ya transfer kafasında ya da bu maçı kazanırız kafasında.Fb maçını da düşünerek Konsantrasyonlu 1 şekilde bu maça çıkmalıyız kanks.Yoksa 1 bakmışız ki maçta Dk 36'da 2-0 geriye düşmüşüz.Kimse kenid sahasında başka 1 takımın şampiyon olmasını istemez.Ankaragücü takımı extra özel olarak hazırlanacaktır bizim bu maça..

Kapanan bir takım değil, saçma sapan hatalar yapmazsak yeneriz, Sivas maçında bile Muslera maçı veriyordu Sivas'ın pozisyonu bile yokken

Kapanan bir takım değil, saçma sapan hatalar yapmazsak yeneriz, Sivas maçında bile Muslera maçı veriyordu Sivas'ın pozisyonu bile yokken
İnşallah yeneriz reiste hiçbir takım kendi sahasında başka 1 takıma rahat rahat şampiyonluk kutlattırmaz.1 de Başakşehir'e kupadan elenirlerse Tolunay hocanın da baskısı artacaktır bu maça..

İnşallah yeneriz reiste hiçbir takım kendi sahasında başka 1 takıma rahat rahat şampiyonluk kutlattırmaz.1 de Başakşehir'e kupadan elenirlerse Tolunay hocanın da baskısı artacaktır bu maça..

Orası öyle de, sonuçta ligin son maçı değil, Ankaragücünun maçları var, küme ihtimalleri az

Orası öyle de, sonuçta ligin son maçı değil, Ankaragücünun maçları var, küme ihtimalleri az
Sahamızda Fb'ye şampiyonluk verme düşüncesinden sonra böyle dalıyom ben reis yav :D Şu Ankaragücü maçını hayırlısıyla kazansaydık veya en azından 1 puan alsaydık o maçtan çok rahatlardık..

İlk yarıda ki maç zor geçmişti bu maç çok farklı duygular ile oynanacak ama hangi şampiyonluk maçı kolaydı ki bu maç olsun.

Rakibin de küme düşme tehlikesi var halen az da olsa. Kupa maçından çıkacak netice de fiziki ve psikolojik olarak illa ki etkili olacaktır.

Taraftarı sebebi ile de çok kolay olmayacak. Ankaragücü bize 2001 ve 2021’de iki defa kaybettirdi. Bu kez kazandırma vakti olsun inşallah.

Allah’ın izni ile çıkacağız aslanlar gibi savaşıp şampiyon olacağız.

İlk yarıda ki maç zor geçmişti bu maç çok farklı duygular ile oynanacak ama hangi şampiyonluk maçı kolaydı ki bu maç olsun.

Rakibin de küme düşme tehlikesi var halen az da olsa. Kupa maçından çıkacak netice de fiziki ve psikolojik olarak illa ki etkili olacaktır.

Taraftarı sebebi ile de çok kolay olmayacak. Ankaragücü bize 2001 ve 2021’de iki defa kaybettirdi. Bu kez kazandırma vakti olsun inşallah.

Allah’ın izni ile çıkacağız aslanlar gibi savaşıp şampiyon olacağız.
2001'de katılıyorum kazansaydık şampiyon olurduk ama 2021'de sezonun bitmesine daha çok vardı. 2001'de kaybettiğimiz maç eğer ki son maç şampiyonluk maçı olsaydı o gün o maçı kazanırdık diye düşünüyorum. Bizim bu sezon psikolojik olarak en zorlayan maç Başakşehir maçıydı ama takım o maçla beraber her maç 2 kat fazla mücadele ediyor Ankaragücü maçında 4 kat fazla mücadele ederiz rakipte kendini zorlamaz.

Kazanan 11 bozmamak lazım eğer sahada işler zorlu gidiyorsa değişiklik yapılması daha doğru olur. Oliveira ve Mertens de bir zahmet şampiyonluk maçında 3-4 kat daha iyi oynasınlar.

beklenenden çok daha rahat geçecekmiş gibi geliyor bu maç ya
Beraberlik avantajımızın da olması çok önemliydi illa kazanmak zorunda olsak belki psikolojik olarak zorlayabilirdi. Ama puan durumuna bakınca kağıt üstünde bakınca da Ankaragücü'nün bir hedefi yok bizden sonra Kayserispor ve Adana Demirspor maçları 2 hedefsiz takımla maç yapacaklar küme düşme ihtimalleri de yok bizim maçta normal şekilde sahaya çıkarlar bizim ekstra motivasyonla çıkacağımızı düşünürsek 2-3 kat fazla efor harcayacağız işi bitirmek için fırsatımız var.

Geri
Üst Alt