⚽ SL 22/23 H:36 | Ankaragücü 1-4 Galatasaray | MS | 30 Mayıs | ŞAMPİYON GALATASARAY!

MS.

• 1

Oy: 17 11,3%
  • x

Oy: 17 11,3%
  • 2

Oy: 117 77,5%

• Kullanılan toplam oy
    151
  • Anket kapatılmış .
Şimdi size güzel bı beyin fırtınası yapma fırsatını..

Dakika 80... Maç 1-1 devam ediyor.... Uzatma ile beraber kalan 15 dakikada 2. Golü aramak için bastırmalı miyiz yoksa oyunu rölantiye alıp skoru korumalı miyiz ?

Hangisini tercih edersiniz?
Adana ve Konya deplasmanlarını yaşayan ekip aynı hataya düşmez diyorum. Puan kaybı olsun istemeyiz ama beraberliği tutamayacak kadar da risk alınmamalı. Beraberlik ile mağlubiyet arasında çok büyük fark var bu maç özelinde.

1685013052723.webp

Adana ve Konya deplasmanlarını yaşayan ekip aynı hataya düşmez diyorum. Puan kaybı olsun istemeyiz ama beraberliği tutamayacak kadar da risk alınmamalı. Beraberlik ile mağlubiyet arasında çok büyük fark var bu maç özelinde.
Onad baba

Mertens, Oliveira, Midtsjö, Rashica, Icardi, Kerem,
sarı kart ceza sınırında.. Son maça bırakmamamız gerekli.

2 farkla öndeysek isterlerse 93. dakikada hepsi formalarını çıkarsın, Ezik maçına bebelerle oynayalım ama bu maç sıkıntı..

Bu maçın sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. Biraz rotasyonlu bir kadroyla gerekirse beraberliği koruyacak şekilde oynayıp fb maçında tüm silahlarla saldırmayı uygun buluyorum.

Muslera
Boey Nelsson Bardakcı Kazımcan
Berkan Midstjö
Yunus Yusuf Kerem(Barış)
Barış(Gomis)

fb maçında kupayla beraber sahaya çıkışta fener ağlama çalar mı

Bu maçın sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. Biraz rotasyonlu bir kadroyla gerekirse beraberliği koruyacak şekilde oynayıp fb maçında tüm silahlarla saldırmayı uygun buluyorum.

Muslera
Berkan Midstjö
Yunus Yusuf Kerem(Barış)
Barış(Gomis)

okan şu kadroyla maça çıkıp kaybederse istanbula otobüsle muavin koltuğunda döner.

Mertens, Oliveira, Midtsjö, Rashica, Icardi, Kerem,
sarı kart ceza sınırında.. Son maça bırakmamamız gerekli.

2 farkla öndeysek isterlerse 93. dakikada hepsi formalarını çıkarsın, Ezik maçına bebelerle oynayalım ama bu maç sıkıntı..
Normal şartlarda bir hücum oyuncusunun kart görmesi için çok gereksiz şeyler yapması lazım o yüzden Kerem, Icardi, Rashica gibi adamların kartsız bitirmeleri zor olmasa gerek. Öte yandan Mertens çok foul yapıyor, kayarak falan o sarı görebilir.

Oliveira ve Miçö'nün orta saha oyuncuları olarak kart görme ihtimalleri normal şartlar altında diğerlerine göre daha yüksek.

Aralarında biri kart görürse o da Mertens olur diyorum ben.

Muslera
Berkan Midstjö
Yunus Yusuf Kerem(Barış)
Barış(Gomis)

Ankarayi hafife aliyorsun rns

Onemli olan sampiyon. Ankarayi yen samp ol iste. Son macta hakem fln her turlu pisligi yapabilirler

Fb macinda rotasyona cikarsan onlarla dalga gecmis olursun bu ara

Muslera
Berkan Midstjö
Yunus Yusuf Kerem(Barış)
Barış(Gomis)
şaka heralde

Ankarayi hafife aliyorsun rns

Onemli olan sampiyon. Ankarayi yen samp ol iste. Son macta hakem fln her turlu pisligi yapabilirler

Fb macinda rotasyona cikarsan onlarla dalga gecmis olursun bu ara
Beraberlik de büyük oranda şampiyonluk getirir. Ben içerde fenere karşı Icardi'nin Rashica'nın oynamasını isterim. Hatta bir gol sevincinde Mertens'in malum sevincini görmek isterim.

Hakemleri fazla hafife aliyorsunuz. Icardi hava topuna cikar, rakip ah mah der ve sari kart. Kimse de engelleyemez. Hakem hatasi diye kayitlara gecer.
Dikkatli oynamakta fayda var. Ozellikle Kerem ve Rasit topla doneyim derken cok top kaptiriyorlar. Bu ikisinin top kayiplarina teknik heyet onlem almalilar.
Ilk golu atarsak macin gidisatina gore kim girer kim cikar karar verilir. Berabere kalip Icardi kart gorse bile fazla sorun olmaz. Gumruk maci gibi oynariz veya ilk fb maci gibi.

Geri
Üst Alt