⚽ SL 22/23 H:36 | Ankaragücü 1-4 Galatasaray | MS | 30 Mayıs | ŞAMPİYON GALATASARAY!

MS.

• 1

Oy: 17 11,3%
  • x

Oy: 17 11,3%
  • 2

Oy: 117 77,5%

• Kullanılan toplam oy
    151
  • Anket kapatılmış .
Umarım okan hoca ankaragücünün atlet oyuncularına karşı bir önlem almıştır.Dünkü maçta ara ara ciddi zorluk çıkardılar başakşehire karşı tempo yaparak.Bizim takım başakşehir kadar hantal değil ama gene oliveira-mertens gibi zaafiyet oluşturacak oyuncularımız var.Oyun organizasyon olarak oldukça zayıflar taylan biraz olsun beyin katıyodu orta sahalarına onun oynamayacak olması avantaj bizim için.Stoperlerinde arda zayıf halka İcardi'nin onunla birebir eşleşmesi lazım.

apo kerim ali sowu tutar rahat olalım

Bu Maci alalim ardindan kupayi kaldiralim

Ondan sonra da Sampiyonlar ligi sampiyonu kutlamasi yapacagimizi aciklayalim

Cünkü neden olmasin

Biletler 20-30 saniye tükendi Ankaragücü tribünlerine de ciddi miktarda bizim taraftar bilet almış gibi duruyor çıkar çıkmaz yok oldu.

agücü passom olsa almıştım 75 liraya , sepete attım ama ne fayda.

agücü passom olsa almıştım 75 liraya , sepete attım ama ne fayda.

1685103824733.webp

Galibiyetimiz Sergio ve mertens beylerin kıçını kaldırma ve gevşeklik durumlarına bağlı özellikle rakip takımdan oynayan sergionun

normal şartlarda en az bir gol atmamız lazım bunlara. dün gördük, en hedef maçlarında dahi orta sahaları yol geçen hanı idi ve bir sürü boşluk verdiler rakibe.

başakşehir orta sahası yaşlı, ağır ve hücum hattı da kalitesiz olduğu için neredeyse tek kale oynadı ama değerlendiremedi.

başak bunu yaptıysa, son maçında kazanırsa resmen şamp olacak motivasyonlu bir gs ne yapar bilemedim.

bildiğin şampiyonluk maçı. oyuncular inanılmaz motive çıkacaktır. yenersen şampiyonsun. berabere kalırsan %99.5 şampiyonsun.

bütün bunları alt alta koyunca, gol atamamamızı imkansız görüyorum. min. 1 gol atmamız garanti ise, 2 gol yemediğimiz sürece şampiyonuz demektir.

tabiki kolay maç değil, 3-4 gayet iyi oyuncuları da var, atletik ve patlayıcı ama ipler bizim elimizde onların değil. bizimkiler konsantre çıkıp son güçlerine kadar mücadele ederse, karşımızda duramazlar.
GS ligde üst üste 24 maçtır skor üstünlüğü yakalamış maç içinde 2-2'lik Alanya maçından beridir.Bu 24 maçta 20 galibiyet 2 beraberlik 2 mağlubiyet gelmiş.Bu maçta da öne geçeriz diye tahmin ediyorum.

Geri
Üst Alt