⚽ SL 22/23 H:36 | Ankaragücü 1-4 Galatasaray | MS | 30 Mayıs | ŞAMPİYON GALATASARAY!

MS.

• 1

Oy: 17 11,3%
  • x

Oy: 17 11,3%
  • 2

Oy: 117 77,5%

• Kullanılan toplam oy
    151
  • Anket kapatılmış .
sergio oliveira

3 macta kötü oynadı diye

tekmeleyenleri unutmayın

bu mac utandıracak sizleri
nacizan gozlemim ; kendisini -*dinlendirmeyen hoca da hatali, <*fiziksel yorgunluk ve mental yorgunluk bazli dususune dair....

mac sayisi baglaminda diger oyunculara nazaran, en fazla oynayanlar arasinda yanilmiyorsam. sergio ; 31 mac , mertens ; 28 , lucas ; 29 mac.
tepe ise kerem 32 mac , nelsson ,muslera 31 mac.

kaldiki, DM oynamasina ragmen basak macinda 1-0 penaltiyi yaratan kendisi idi. < *fundamental yonunu sahada cesurca kullanan oyunculara ayri sempati besliyorum. hata yapsa da yapmasa da....

< *penalti atan kahramansa, penalti *aldiran nedir bu da ayri celiski .
nacizane, bunun goz ardi edilmesine o gun anlam verememistim.
neyseki mac sonu begendigim bazi analiz yorumculari hakkini vermis oyuncunun. diger turlu malesef fazla ezber yorum var sanal da.

elle bloke edilen ortayi actigi yer genel olarak kerem ve mertens'in bolgesi. buna ragmen sergio insiyatif alip o dakika - o kare de - o kritik ortayi acip macin seyrini degistiriyor . bu benim adima penalti atan kadar degerli-baslangictan sonuca ulasilan vurusa dek.

bu tur ekstralari sergio insiyatif alip sezon genelinde elinden geldigince yapmaya calisti. asist ve gol sayisi en gerideki 2 orta sahamizdan biri olmasina ragmen ----- 3 gol 4 asist .
en onlerde 9,5 10 no hibridin de oynayan mertens ; 6 gol 3 asist.

son olarak :

daha geriye gidersek ,
ben o gun bjk maci akabinde - * taraftara *acik *idmani izler izlemez sevgili @Murat Durmaz 'a idmani yorumlarken, taraftarlarin *ua fikri sanirim ; idman baslarken oyunculari tribune cagirirken *ilk sergio'yu cagirmalarini cok degerli ve klas bir hareket olarak takdir etmistim.
muthis reaksiyondu oyuncuyu kazanma adina. basak maci tribunde kale arkasinda buyuk bir sergiopankarti vardi resimli. bu da 2.guzellikti taraftar grubumuzun oyuncuya verdigi degerli destek ve zamanlamasi adina.
ki , >
ayni sergio , bu guzelligi karsiliksiz birakmama adina ; bir sonraki mac olan basaksehir karsisinda ustte dedigim kritik galibiyetin penalti ortasini yapan basrol oldu.

her neyse. su agucu macini hayirlisiyla istedigimiz gibi kapatalim.
daha sonra oyuncu vs basliklarin da gerekli yorumlari nacizane olarak kendimizce karalariz bir kac sey...

simdilik tek kanalize oldugum nokta; tam konsantrasyon .

saygi ve selamlar.

Yanlış bakmadıysam 33 maçın sadece 3 tenesinde gol yememişler hükmenleri saymadım. 1 gol atarız herhalde diye düşünüyorum 3-4 maçtır 1-0 ı iyi oynuyoruz inş alıp geleceğiz maçı.

En kötü şu maçı berabere bitirmemiz lazım,

Oyun beraberken inşallah saldırmak gibi bir hata yapmayız.

a.gücü 1 puan verelim desen zaten maça çıkmazdı. Onlarında işine gelir.

Baktık yenemiyoruz dengede akıllı oynamak lazım

Mertens satar mi bilmem de yine dandik oynayıp hoca 60-70 dakika tutarsa asıl satış o olur değişiklikte gecikmemeliyiz

Mertensin satacağı maç
Resim

Oliveira da Mertens de 11 olacak bu ikisini bu hafta kesmek mümkün değil ligin sonu gelmiş kötü de oynasalar takım bir şekilde uyumlu oynuyor. Bu maçı kazanır şampiyon olduğumuz an fenerbahçe maçında denemeler yapabiliriz ama bu maçta aynı 11 oynamalı hiçbir değişiklik dahi yapılmamalı gidişata göre hamle yapmak daha doğru olacak.

yenelim bıtsın bu çile,dortmund gıbı olmayı bu camıa kaldıramaz.Umarım havaya gırmeyız maçı cıddıye alırız.

Geri
Üst Alt