⚽ SL 22/23 H:36 | Ankaragücü 1-4 Galatasaray | MS | 30 Mayıs | ŞAMPİYON GALATASARAY!

MS.

• 1

Oy: 17 11,3%
  • x

Oy: 17 11,3%
  • 2

Oy: 117 77,5%

• Kullanılan toplam oy
    151
  • Anket kapatılmış .
Ne çok sıkı ne çok gevşek, bu sezon nasıl üst üste koyduysak rakipleri her zamanki oyunumuz oynanmalı. Okan hocam hem futbolcu hem hocayken şampiyon oldu ne yapacağını bilir. Allah'ın izniyle bugün işi bitirip kutlayacağız.
Bence bu maçı sezon genelinden ayrı tutmak lazım 33 maçı geride bıraktık geriye sadece 90 dakikaya 1 kupa kazanma durumuna getirdik her zaman ki oyunun 3-4 kat fazlasını sahaya koyarız yendiğin an şampiyonsun. Takıma hocaya herkese inanıyorum kimse gevşek oynamaz fakat bence çok sıkı, arzulu ve istekli oynarız diye tahmin ediyorum.

Bence bu maçı sezon genelinden ayrı tutmak lazım 33 maçı geride bıraktık geriye sadece 90 dakikaya 1 kupa kazanma durumuna getirdik her zaman ki oyunun 3-4 kat fazlasını sahaya koyarız yendiğin an şampiyonsun. Takıma hocaya herkese inanıyorum kimse gevşek oynamaz fakat bence çok sıkı, arzulu ve istekli oynarız diye tahmin ediyorum.
Bende fazla iştahın hem geride hem ileride olmayacak işler yaptırmasından korkuyorum, ondan her zamanki oyun oynansın temennisinde bulundum. İnşallah düğümü erken çözeriz. Takıma güvenim tam.

Bende fazla iştahın hem geride hem ileride olmayacak işler yaptırmasından korkuyorum, ondan her zamanki oyun oynansın temennisinde bulundum. İnşallah düğümü erken çözeriz. Takıma güvenim tam.
Ankaragücü hücum olarak kısıtlı ayrıca takım oyunundan uzak bireysel yeteneklerle iş yapmaya çalışıyor. Ali Sowe çok tehlikeli gibi gözükebilir ama çok ağır ve pozisyonları gole çevirebilen bir forvet oyuncusu değil bunun yanında Ankaragücü ligin en az gol bulan takımlarında ilk sıralara yakın sayılır ligin en az gol atan takımı 37 gol atmış Ankaragücü de 33 maçta 40 gol attılar.

Bizim oyun yapımızın çok uyduğu bir takıma karşı oynuyoruz takım oyunundan uzak defansta bireysel hata yapan kalede ekstra işler yapamayacak bir takım üstüne 5 gün önce 120 dakika maç oynadılar her ne kadar 5 gün uzun gibi gözükse de sezonun sonuna geldik tüm enerjilerini kupa maçında harcadılar onunda yorgunluğu olacaktır. Çok istek ters tepmez istekli, hırslı ve motive olup kontrollü oynarız pres konusunda çok agresif oluruz top neredeyse 3-4 kişi birden basarız hücumda da daha bilinçli oluruz.

Stres basti yav uyku tutmuyor

Su anki piskolojimle 1 puana imzami atardim
Fener Giresun'u yenmiş olsaydı puan farkı 3 olacaktı ve yarın kazanmak zorunda olacağımız bir senaryo da olabilirdi. Yarın aynı şekilde en kötü senaryo da beraberlik bile yetiyor kaybettiğimiz maçlarda Giresunspor sezon başı, Kayseri dep kadro tercihi, Konyaspor maçı çok fazla risk aldık, Beşiktaş maçı oyuncu değişikliğinde geç kalma. Bu sezon kaybettiğimiz maçlarda bile rakipler kazanmadı kendimiz kaybettik yarın bunu yapmayız o yüzden rahat olun galibiyeti alır yarın turumuzu atarız.

Bizim 1 arkadaş var Ankara'ya her maç izlemeye gittiğimde onla beraber izliyodum.O da koyu 1 Galatasaraylı'dır.4-5 saattir arkadaşlarıyla takımın kaldığı otelde bekleyip sohbet etmişler.Sabah işe gidecek ama heyecandan yerinde duramıyomuş :D

2012/13 sezonunda ligin bitimine 3 hafta kala Sivasspor maçında şampiyon olduktan hemen sonra fenerbahçe deplasmanına gitmiştik yine bir fener maçı öncesi son hafta Hatayspor maçını da sayarsak ligin bitimine 3 hafta var yine şampiyonluk maçına çıkıyoruz.

2000 senesi UEFA Kupasi finali oncesi oyuncularimizin da cogunun uyumadigini/cok cok az uyudugunu biliyoruz belgeselden ve sonraki roportajlarindan. O nedenle normaldir :)
Yarın gece bu saatlerde de herkes şampiyonluğun mutluluğuyla bebekler gibi mışıl mışıl uyuyor olacak. :asd:

79566da08a24099b6304a608647a5301.jpg

umarım gözlerine uyku girer bu gece ekibin

kerem twitter’da takılıyordur şuan, açıp kendi skills videolarını izliyordur :d

Geri
Üst Alt