⚽ SL 22/23 H:36 | Ankaragücü 1-4 Galatasaray | MS | 30 Mayıs | ŞAMPİYON GALATASARAY!

MS.

• 1

Oy: 17 11,3%
  • x

Oy: 17 11,3%
  • 2

Oy: 117 77,5%

• Kullanılan toplam oy
    151
  • Anket kapatılmış .
Ya zihnen çok hazırlandım bu iptal olasılığı nereden çıktı mayıs bitiyor kışın yağmayan yağmurun yağası tuttu.

Bu taraftarin stada ulasma sikintisini ortaya cikarir Ankara taraftari „bu havada degmez“ deyip evde kalmaz mi üstad
Metro stadın kapısına kadar gidiyor renktaş sanmıyorum etkileyeceğini, bir de Ankaragücü taraftarı delidir biraz yağmur çamur dinlemez pek.

Bu arada yağmur yine durdu ve güneş hafiften kendini gösterdi burda, bence bir sorun çıkmayacak.

Ben çok Şampiyonluk yaşadım ama bu kadar yüksek bir performansla alınmış bir Şampiyonluk görmedim. 2012-13 sezonuda bu sezona benzerdi dominasyon olarak. Baştan sona kadar Kadro Kalitesi ve Hoca Kalitesi ile çok büyük işler başardık. Yorulduk, Taçlandırma zamanı

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

dursun.webp

Arkadaşlar bu maçlar dönüşümlü mu yayınlanacak yoksa her kanalda bir maç mi olacak kesin bilgi var mi

Arkadaşlar bu maçlar dönüşümlü mu yayınlanacak yoksa her kanalda bir maç mi olacak kesin bilgi var mi
bein 1 bizim maç bein 2 fb nin maçı dönüşüm yok zaten öyle saçmalık mı olur yav bunun dışında konferans yayını var mı bilmiyorum olmayacak herhalde.

Maç iptal edecek bir yağmur yağmıyor

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt