⚽ SL 22/23 H:37 | Galatasaray 3-0 Fenerbahçe | MS | 4 Haziran

bu emre mor'u topcu falan ilan edenler vardi. 4 sene önce bizde kiralik oynarken büyük potansiyeli vardi ama simdi baktigimiz zaman yusuf sari kadar etkisi yok süper lig'de. fizik gücü cok az, oyun zekasi ve pozisyon bilgisi hala cok eksik. bir oyuncunun fener'de olaganüstü gelisim kaydetmesi kolay degil.

çok fena marizlemelik maçtı tertemiz 6 7 atardık

Fener hücumunda bugün 8 farklı adam oynamasına rağmen hiç bir şey yapamadılar. Ne takım görüntüsü verdiler ne kaliteli bireysel ayaklara sahip olduklarını gösterebildiler. Güler, Rossi, Batshuayi, Valencia, Mor, Erenay Kadıoğlu, Pedro ve King oynadı. Hava civa bitkisinden devam etsinler.

itlere 3 attık kimsenin şeyinde değil bu küçüklük şaka mı
2.yarıya uzatma verilmediği gibi bein sports'a çıkıp maçtan sonra bir şey dememişler. Hemen duş alıp takım otobüsüyle ayrılmışlar. bu maç hiç oynanmamış, hükmen mağlup olmuşlar gibi onlar için. fb tv fark yeme ihtimaline karşılık canlı anlatım bile yapmamış. biz şampiyonluğu ilan ettikten sonra psikolojileri tamamen bozulmuş.

Tarafsız bir yabancıya şu maçı izlettikten sonra ligin en çok gol atan takımını sorsan bizi söyler ama fener bizden 4 gol fazla atmış. Komediye gel. Adamlar derbilerde averaj takımı olup gol bulamadı ya. Tat kaçıran puan ortalaması yakaladılar ligde. O takımların yeni sezonda aynı şekilde fenere buyur edebileceğini unutmamak lazım.

bu maçta pasla çıkmaya çalışmadık ya ileri vurduk hep , baya güzel indirdi icardi ve zaniolo topları ilerde daha sık kullanabiliriz bunu.

Günün en güzel videolarından birisi bence. Taraftar, atmosfer, her şey muhteşem ötesi

Burada çok dedim fener 3 puan önde gelse bile fark etmezdi bu sahadan çıkamazlardı. Ama böylesi daha güzel oldu şampiyonluk parolasıyla başladıkları sezonda 3. olacaklar. :asd:
Akşamdan kalma takımımız 3 atıp yolladı, şaka gibi 😄 Hedef maçımız olsaydı neler olurdu neler. Fener'in zaten baskıyı kaldırabilen bir oyuncu grubu olmadığını biliyoruz, bizde de tam tersi stresli anlarda sahaya ağırlığını koyan, takımı rahatlatan çok sayıda futbolcu var. Okan hoca oyuncuları alkışlatmak için değişiklikler yaparken sinirden yumruk sıkıyordum 3 gol daha atalım diye :asd:

Geri
Üst Alt