⚽ SL 22/23 H:37 | Galatasaray 3-0 Fenerbahçe | MS | 4 Haziran

Güne şu şekil uyandık.

na na na na,
na na na naay

heyooooo oooo cimbombom!

Sen sezon başında "Sahalarında kupa kaldıracağız" diye hedef koy, bütün planları bunun üzerine yap, işin sonunda rakibinin şampiyonluk partisini en yakından yaşa.

Seri sona ermeli artık kazanmalıyız bugün idman yapmayan takımı kınıyorum bu ne rahatlık

febeli bir futbolcu olsam bu maca cikmamak icin her türlü bahane üretirim acikcasi.

Sampiyon olduktan sonra taraftariyla bulusan hic bir sekilde baskisi olmayan intikam almak isteyen full kadro Gs ye karsi oynamagi kim ister :)

daha öncede söyledigim gibi futbolda kin iyidir,başta yalı koç olmak üzere menapoz karıda hatırlatılarak fiili ve sözlü rencide edici herşey yapılmalı
hatta bu maçın tek amacı o olmalı

Dalga geçmek mantıklı değil bence en iyi şekilde özgüvenli rahat bir şekilde oynamalıyız.

Bu maçın psikolojisi tüm derbilerden daha farklı fark bile gelebilir bu maç fener ciddi anlamda salmıştır bizim şampiyonluk sonrası

SM-G780G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Evet sıra sana geldi kanaryam fark denemesi yapacağız kesinlikle

Ben 4-0 yada 5-0'ı makul görüyorum daha aşağısı mutlu etmez beni

Muslera forvet oynasın İcardi ile beraber herkes Musleraya gol attırmaya çalışssın komedi olur .

Ulan Ali, sen kalk fiksturu ayarla. Kus kadar beyninle ehehe sahamizda kupa kaldirmanin intikamini aliriz diye dusun. Hakemler bizde, MHK TFF bizde, zaten jesus futbol tanrisi, Rossi buyuk yildiz. Kendi kuyusuna dustu moron.

7-0 un sonunda gelen son düdük sonrasi Jesus takimini orta yuvarlakta toplar mi sizce

Okan

Dubua - Ross - Emin - Sam

Oliveira - Mata - Berkan

Yusuf - Gomis - Yunus​

Saldir cimbombom

Muslera
Boey-Nelsson-Abdulkerim-Dubois
Torreira-Oliveira
Barış-Zaniolo-Kerem
Icardi

böyle çıkalım. Az rotasyonlu daha fizikli kadro.

Dün twitterda ''118 yıllık Galatasaray tarihinin en önemsiz maçı'' yazmışlar. Çok iyiydi.

1685521910143.webp

10 bin TL’ye biletini satanlar vardı. Şimdi 20 bin isterler.

Fenerbahçe son maçta bizi içeride yenip şampiyon olacaklardı ve Kadıköy’de kazandığımız şampiyonluğun öcünü alacaklardı. Ulan adamların hayalleri bile bok yoluna gitti

Geri
Üst Alt