⚽ SL 22/23 H:37 | Galatasaray 3-0 Fenerbahçe | MS | 4 Haziran

biletler satışa tükendi olarak çıktı normal olarak.

neden deplasman tribünü var? her derbide yasaktı bu yıl.
neyse onlarda kupa görür gerçi

kulube devir mevcut transfer yasak sizin nezdinizde tüm renktaşlara sesleniyorum.

bilet devrediyim diyen herkes dolandırıcıdır, il spor güvenlik kurulunun direkt bunlara çökmesi lazım.
Ne devri ne karaborsası kardeşim ben bilet lazım dedim bilet transfer edin demedim güvenlik güçlerini çağırmana gerek yok

Ne devri ne karaborsası kardeşim ben bilet lazım dedim bilet transfer edin demedim güvenlik güçlerini çağırmana gerek yok
:D
Yanlış anladın veya beni trollüyorsun renkdaş , karaborsacılar milleti bunaltıyor bilet arayanlarda transferi bu yıl hep olduğu gibi serbest sanıyor ondan genel bi uyarı yapayım dedim.
Bilet arayıp kimse parasını kaptırmasın diye.

:D
Yanlış anladın veya beni trollüyorsun renkdaş , karaborsacılar milleti bunaltıyor bilet arayanlarda transferi bu yıl hep olduğu gibi serbest sanıyor ondan genel bi uyarı yapayım dedim.
Bilet arayıp kimse parasını kaptırmasın diye.
Sende bilet var mı şimdi kaça bırakırsın onu söyle hele

Biletler bitmiş muhtemelen. Bulamadım ben de.

Bende yönetici tanıdık var çözebilirse direkt tanımlayacak
Sn Burak Bey

Ciddileşmemiz gerekirse, ben yazılarınızı takip ediyorum ve sizi nice zamandır takdir ediyorum. İletişimde olmamıza sevindim. Pek değerli arkadaşınızın ve sizin sıhhatiniz yerindedir umarım bu vesileyle şanlı Galatasarayımızın şampiyonluğunu da tebrik ederim.

Bana da bilet ayarlanması hususunda gereğini bütün yetkililere arz ederim. Sizinle omuz omuza maç izlemek isterim.

-Gürbüz Kayalar

Sn Burak Bey

Ciddileşmemiz gerekirse, ben yazılarınızı takip ediyorum ve sizi nice zamandır takdir ediyorum. İletişimde olmamıza sevindim. Pek değerli arkadaşınızın ve sizin sıhhatiniz yerindedir umarım bu vesileyle şanlı Galatasarayımızın şampiyonluğunu da tebrik ederim.

Bana da bilet ayarlanması hususunda gereğini bütün yetkililere arz ederim. Sizinle omuz omuza maç izlemek isterim.

-Gürbüz Kayalar
hahahah bu mesaj sonrası benden T.C. isterse seninkini veririz :D
Deplasman yok hepsi bize ait
passoda misafir diye görünüyor 500TL

Tam 32 sezon sonra ilk kez Fenerbahçe'yi iki maçta da yenme fırsatı var elde. En son 1990-91 sezonunda İnönü'de 2-1, Ali Sami Yen'de 4-1 kazanmış Galatasaray.

Ayrıca Ekim 2014'ten beri iç saha derbilerinde galibiyet yok. 8,5 yılı aşkın bu serinin de sona ermesi iyi olur.

Muslera
Boey Nelsson Abdülkerim Kazımcan
Torreira Oliveira
Rashica Zaniolo Kerem
Icardi

Bu şekilde bir kadro uygun olur bence, Zaniolo baya morallenmiştir İtalya kadrosuna da seçildi bu maçta iyi işler yapacaktır.

ciddiyetle eze eze mutlak kazanmalıyız!

ezikler suspus ama pusuya yatmış bekliyorlar. Olası mağlubiyette:

- fb rahatlayacak, hiçbirşey olmamış gibi suçu hakemlere ve birkaç basit puan kaybına atmaya çalışacak

- bjk "5 puan da 5 puan" diye zırlamaya devam edecek

geçirdiğimiz anda çil yavrusu olacaklar...

Ali koç başkanımızın selmeti için çok üzmeden 1-0 kazanmamız gerekli. Kendisi bizim için önemli bir figür, Aziz Yıldırım gibisi gelmez demiştik resmen Allahın bir lütfu bu adam. Üzmeyiniz.

Geri
Üst Alt