⚽ SL 22/23 H:37 | Galatasaray 3-0 Fenerbahçe | MS | 4 Haziran

1685828651965.webp

En son ne zaman hem içerde hem dışarda aynı sezonda yendik bilmiyorum ama epey olmuştur. Ele fırsat gelmişken değerlendirmek lazım.

dilimizden düşmediği üzere fener sezonun 4'te 3'ünde hakemlerce mi ittirilmiş yoksa yanıltıcı olarak değer görmesi gereken bir rakibimiz miymiş öğrenelim bakalım

EVET BİR DERBİ VE ŞAMPİYON ÇIKIYORUZ AMA BURUĞUZ ÇÜNKÜ İCARDİ, TORREİRA, KEREM, BOEY, NELSSON, ABDÜLKERİM, OLİVEİRA, ZANİOLO, RASHİCA, MERTENS, KAZIMCAN, MUSLERA VE BÜTÜN YILDIZLARIMIZI ÖZLEYECEĞİZ VE UMUYORUM SON KEZ İZLEMİYORUZDUR. ÖYLE BİR YENİN Kİ OLAY TAMAMEN BİTSİN, KONUŞMAYA MECALLERİ DAHİ KALMASIN! OKAN HOCAMIZIN DERBİ PERFORMANSINA DA GÜVENİYORUZ. GÜZEL BİR SON OLSUN
InCollage_20230604_000139920.webp

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

NE OLURSA OLSUN SEZONUN EN ÖNEMLİ DERBİSİ VE MAÇI. EVET ŞAMPİYONUZ AMA BİZ EĞER BU MAÇI ÜSTÜN KADROMUZ VE TARAFTARLARIMIZLA KAZANAMAZSAK GRAM ANLAMI YOK. İCARDİ HATTRİCK, KEREM EN AZ 2 ASİST, MERTENS VE RASHİCADANDA ŞOV BEKLİYORUM. BULMUŞKEN ACIMAYACAKSIN VE YENECEKSİN. GÜZEL BİR FİNAL OLSUN HEPİMİZ İÇİN. BAŞARILAR ŞAMPİYON GALATASARAYIM
InCollage_20230603_235819332.webp

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Maç içerisinde rehavet, laubalilik olmaz ama hem antrenman eksiği mevcut, hem kutlama falan derken motivasyon için zaman dar. fb maça çok daha hazır çıkacaktır, inşallah 90 dk. yüksek konsantrasyon ve özveri ile oynar alırız şu maçı da.
1-0
2-0
2-1

bu macin sonucunu iki arguman belirler.

1- gs oyuncularinin bu maci ne kadar ciddiye aldiği.

2- macin orta ve var hakemlerinin, maçı nasil yoneteceği.

sampiyon olduktan sonra 4-5 gun partileyip, koskoca haftayi iki idman ile gecirdigimiz icin, pek umutlu degilim acikcasi.

Geri
Üst Alt