⚽ SL 22/23 H:37 | Galatasaray 3-0 Fenerbahçe | MS | 4 Haziran

Mata falan görecez bir de bu maç allahım 🥶

Derbileri daha çok isteyen taraf kazanır, genelde böyle olmuştur
Bizimkilerin 5 gündür kutlamalarda olduğu da düşünülürse berabere bitsin bence
Hem şu bjknın 5 puan sahtekarlığı ellerinde patlasın, 2. de olamasınlar
fener zaten nakavt ve daha kaybedecek bir kupası var
Boş yere bjk sevinmesin sahtekar sahtekar

Umarım taraftarlarimizin şımarıklığı yüzünden nir tokat yemeyiz. Aklima samuel johnson geliyor

Takım şampiyon olduğunu gösterecektir. Tribünlere gelince; sarı-laci paçavrayı gördükleri anda hard modu açar hepsi.

Keske sadece carsamba günü izin verilip adam gibi hazirlansaydik su maca. 2 idmanla maca cikacagiz, neden böyle yapildi anlamiyorum. Zaten son mac, bundan sonra oyuncular zaten tatile gidecek.

Fb daha diri ve daha konsantre cikacaktir maca. Maglubiyetin ardindan kupayi almak hos olmaz, umarim yenilmeyiz.

fenerbahce_galatasaray_derbisinden_bilinmeyenler_1479549825_8476.Jpeg

Sari kart sınırındaki oyuncularimiz bugun sari kart görerek, gelecek haftaki.macta cezalarını ceksinler bari. Yanlis bilmiyorsan gelecek sezona sarkacak,gerek yok sifirlayalim

Sari kart sınırındaki oyuncularimiz bugun sari kart görerek, gelecek haftaki.macta cezalarını ceksinler bari. Yanlis bilmiyorsan gelecek sezona sarkacak,gerek yok sifirlayalim
Bundan sonra macimiz yokki. Sarkma durumu varsa gelecek sezonun ilk macinda cekerler cezayi.

Ama ben sari kartlar sifirlaniyor diye biliyorum. Sadece kirmizilar silinmiyor

VAR yine Alper Ulusoy olmuş. AVAR da Hakan Ceylan.Başka hakem yok mu ya her maç aynı herifler.

Son düzenleme:
Yenilsek bile aynen kutlamaya devam önemsiz hiçbir şey olmamış gibi devam ederiz

Biz her zaman kupaları önemseriz tek maçlık galibiyetleri değil

Geri
Üst Alt