⚽ SL 22/23 H:37 | Galatasaray 3-0 Fenerbahçe | MS | 4 Haziran

Jorge Jesus'un derbi planı:

Savunmayı 4'lü oynatacak
Ferdi ve Peres, Kerem ile Boey'i durduracak
Szalai, Icardi'yi ceza sahasında topla buluşturmayacak
Samet ve Szalai duran toplarda hücuma katkı verecek

Bakamicam malesef. Insallah kazaniriz da yarin agiz tadiyla tekrarina bakarim

Hakkaten bu ezikler 1 dakika topa dokunmama protestosu mu yapacaklarmış? 😂

Ozaman bizde bunu en iyi şekilde değerlendirip o bir dakikada gol atmalıyız.

Bu maçla ilgili cidden çok rahatım yani işin bu maça kalmaması çok güzel oldu. Eğer iş bu maça kalmış olsaydı bu saatlerde büyük stres yaşamaya başlamış olurduk şu anda sanki bir hazırlık maçına çıkıyormuşuz gibi hissediyorum nerdeyse. Elbette bu maçı kazanmamız çok güzel olur ve takımda bu istekle sahada olacaktır ama ciddi bir rahatlık oluştu ister istemez. İç sahada rahat bir Fener derbisi izlemeyeli çok uzun süre oluyor bu rahatlığın getireceği avantajlarda olacaktır diye düşünüyorum. Kadroyla ilgili olaraksa en önemli beklentim Zaniolo'ya ilk 11'de şans verilmesi eğer oynarsa çok etkili olacağını hissediyorum.

Son düzenleme:
her derbi öncesi olduğu gibi fifa23 simülasyonunu yaptık. Mertens 2 gol ile maçın oyuncusu oldu, Icardi 2 asist yaptı. Diğer goller Sergio, Rashica ve Zaniolo. Fener’in golleri ise Zajc ve Batsu’dan geldi..
B8D0ACFD-CAED-404B-B722-614BD99F4D96.webp

açıkçası fenere biraz sempatim var

Yine feneri gazlamaya başlamışlar sezon başı gibi uçuyor kaçıyordu bunlar neyse aynı taraftarimsi şahıslar önümüzdeki sezon fener 2 transfer yapsın 3-4 dandik galibiyet alsin yine fener uçuyor kaçıyor derler. Fenerliler bile takımlarına bu kadar güvenmiyor.

Geri
Üst Alt