⚽ SL 22/23 H:37 | Galatasaray 3-0 Fenerbahçe | MS | 4 Haziran

Savunma arkası maden olacak, Oliveira ve Rashica girmeli bunları değerlendirmek için. Zaniolonun fizik yetmez zaten 70 ten sonra. Bir an önce 2yi atıp fişi çekmeliyiz.

Gayet iyi oynuyoruz. Bizim için zor olacağını düşünüyordum ama şampiyon gibi değil normal bir lig maçı gibi presle oynuyoruz. Bay gayet iyi, Zaniolo nerdeyse her maçında gol atıyor.

İlk yarının hakkı bu değildi. Final ve son vuruşları yapsak ilk yarıda biterdi maç. Barış çok şey yapıyor ama final paslarının tercihi çok kötü. İlk yarıda İcardi ve Berkan sahada yokları oynuyor. Kerem de sakatlandığından beri oynayamıyor düzgün.
Muhtemelen Rachica - Kerem değişikliği olabilir.

ALP-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Barış - Zaniolo sürekli dikine oynayan oyuncular. Buna göre pozisyon alıyorlar. Icardi de tam tersi. Mertens-Oliveira-Rashica gibi adamlar olmayınca o da yalnız kaldı biraz. Ama sıkıntı değil. Eforlu oyun, top oynatmıyor rakibe.

net soyluyorum bazı ... cubuklu formalılar maçı tahrik etmeye gelmiş...

seyirciyi sahaya indirip şampiyonluk günümüzü mahvetmek derdindeler...

UYANIK OLUN!

-kerem ne yaptın kardeşim öyle ayağın kırıldı zannettik. abdülkerim'in yüz ifadesi çok kötüydü ama çok şükür iyi. fakat o pozisyondan sonra oyundan net düştü kerem bana göre. ona da hak veriyorum dizi dönüyordu adamın. bana göre değişiklik yapılabilir. korkarak oynuyor

-samet icardi'nin bileğe direkt sakatlamaya giriyor. kart yok.

-zaniolo çok iyi futbolcu ama gerçekten beyinsizlik diz boyu bu adamda. zihinsel olarak kendini geliştirmesi lazım bence

-icardi avını bekleyen aslan gibi bekliyor fırsatını bulunca yazacak golünü aslanım

iyi oynuyoruz kazanacağız inşallah.

Geri
Üst Alt