- 18 Temmuz 2009
- 80.680
- 225.149
- 5.093
İkinci gol net geçiş, ilkine dikkat etmedim. 3 duran top zaten.geniş alan muhabbetine katılmıyorum. goller sivasın defans hattı yerleşikken geldi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İkinci gol net geçiş, ilkine dikkat etmedim. 3 duran top zaten.geniş alan muhabbetine katılmıyorum. goller sivasın defans hattı yerleşikken geldi
Golu atanin kralini alacazhayir, gol ve goller atamadgmiz icin yenildik
Bireysel hata ile yenildik o macta
Tudor kalsaydı şampiyon olamazdık adam kendi kendini bitirdiBeşiktaş’ın en büyük şansı, bizim önde bastığımız, oynadığımız ve sonuç aldığımız son sezonki gibi(Tudor dönemi) camiada hocasının kuyusunu kazacak bir paratorunun olmaması. Şenol Güneş’in lobisi o kadar güçlü değil.
Jesus ta ismael'de Okan'dan kat be kat futboldan daha iyi anlıyor.Biraz net olalım yav.
Tjk mi şampiyon yoksa fener mi. Bu kadar bug yakalandıysa Tjk garanti şampiyon mu yani?
1 saat önce Jesus övüp Okan'a sallıyordun şimdi Tjk övücülüğü başlamış, hangisinin tarafındasın?
Bjk bizden daha iştahlı oynuyor ona lafım yok. Yerleşik savunma dedigin ilk nkoudou'nun topla bulustugu alana bak 1 tane adam yok. Rakıbe bok attıgım flan yok. Komsunun tavugu güzel gelir hesabı yapıyorsunuz.Alakasi yok adamlarin forveti bir topuk yapti 2 kisi oyundan dustu mulekada onune gelene mis gibi vurdu dun kerem bunun bin kat kolayini kaleciye nisanladi bjk golu yerlesik savunmaya atti rakibe bok atmaya gerek yok
O top seferovice gelse biz kontra yerdik
Besiktastan bir halt olmaz ama forvetleri gayet iyi
Zaten daha önce de yazdım kendi takımımızla ilgili fikrimi. Ben çok daha oturaklı bir takım olacağımızı düşünüyorum. Kalite olarak da öndeyiz ayrıca. Sadece bu tempoyu yakalamamız lazım.Ya orası öyle elbette burada kimse istemez ama adamların iyi oynadıkları bir maçta olası gelecek senaryoları yazmak mevcudu inkar etme çabası biraz tuhaf
Aynen bende de öyle. Şampiyon olsalar bile umursamam.38 yıldır maç izliyorum Bu herifler hiç umrumda olmuyor yav yeminle bak.. az önce fner maçında ellerim terliyordu mesela bala gte kornerden atmasalar bari diye.
Insallah, birde sprinter driblingi iyi olan kanat aldimmi durumlar degisir, stopere felan gerek yokGolu atanin kralini alacaz
Banane yaf ben taraftarim objektif olmak zorunda degilimAtabildik mi Semih ? Antudan farkı kalmıyor forumun rakip topçu Mbappe olsa ovulmesi yasak rakibin iyi oynadığini ima etmek bile yasak..
Abicigim sizin kafanızdaki şeyler kanun değil hüküm yazar gibi belli kurallar konuluyor 50 kişi de bunu alkışlıyor .
Giresun eldeki malzemeye gore iyi oynayan kisilikli bi takim.6-7 yabancilari var.ortasahada traore cok etki ediyodu,o gidince 3 yediler kayseriye karşı.ki kayseri de formda
Banane yaf ben taraftarim objektif olmak zorunda degilim
Valla bisey diyemiyorum,ligi takip edip yorumluyorumHep öyle oluyor zaten bugün sivasla oynasak köpek gibi kapandilar denirdi.. ben artık çatır çatır oynayan bir Galatasaray izlemek istiyorum pandemi öncesi 7-8 hafta hariç kaç yıldır unuttuk o futbolu
Aynı şeyi fener içinde söylediler gördük bugün ilk zorlu macta tökezlediler. Bi kac mac sonra görürüz bizideBunların hepsi bahane benim gözümde. Bir bu sene mi kapanıyor rakipler? Büyük takıma karşı oynanan her maçta kapanır rakip takım.
Kapalı defansa çözüm üretmek hocanın işi. Kapalı defansın kilidini açacak tipte oyuncular transfer etmek hocanın ve yönetimin işi.
Eğer her defansa çekilen seni kilitleyebiliyorsa, bir şeyleri yanlış yapıyorsun demektir.
Umarım öyle olur açıkçası Fener şampiyon olmadığı sürece çok dert etmem bizim olamıyor olmamızı ama ciddi yatırım yaptık bir şekilde dönüşü de olması lazım olmuyorsa bile gerçekten artık biraz da olsun iyi futbol izlemeyi hak ediyoruz, kaç yıldır çok kötü oyunlar oynuyoruz sürekli.Zaten daha önce de yazdım kendi takımımızla ilgili fikrimi. Ben çok daha oturaklı bir takım olacağımızı düşünüyorum. Kalite olarak da öndeyiz ayrıca. Sadece bu tempoyu yakalamamız lazım.
tudor dönemi gibi erkenden coşan bir takım oldular ama umarım yine o dönemdeki gibi bi noktada gazları bitince gelen gidenden 3-5 yiyecek hale gelirler.Beşiktaş’ın en büyük şansı, bizim önde bastığımız, oynadığımız ve sonuç aldığımız son sezonki gibi(Tudor dönemi) camiada hocasının kuyusunu kazacak bir paratorunun olmaması. Şenol Güneş’in lobisi o kadar güçlü değil.