SL 22/23 H:4 | Beşiktaş 3-1 Sivasspor | MS | 29 Ağustos

O zaman objektif olana saygı duyun
Objektif derken kendine göre objektifsin ama. Objektif olmak şu Sivas'a karşı iyi görünen bjk yi göklere çıkarmak değildir. Bjk kötü oynamıyor. Maçlarda 30 dakika hızlı başlayıp sonuca gitmeye çalışiyolar. Bu bir taktiktir. Biri bunu seçer diğeri enejisini dengeli kullanip maça yaymayı seçer. Hangisi iyi ? Sana göre o bana göre diğeri yada tam tersi Bide şu var insanlar bu taktiğin çözülmesi uzun sürmeyecek diye fikrini bildiriyo. Bunda fanatiklik filan yok bence fikir bu. Bende merak ediyorum mesela bjk iyi bir takıma karşı nasıl oynacak.
Diğer konuda Senin takımında uyum sorunu kanat sorunu var çözmeye çalışılan ısrarla biz neden kötüyüz diyosun oysa çokta kötü değiliz. 4 maç toplasan 4 tane pozisyon vermemisiz bak iyi bişey var. 4 maç (ilk Antalya farklıydı onu sayamam)orta sahan beğen beğenme dominant top oynadı. Rakiplerin de fenerden puan alan Ümraniye Ts filan. Sıfırdan takım kurmuşsun uyum süreci daha gelecek gidecekler var. Vs. Vs. İşte. Yani objektiflik kime göre neye göre.

Son düzenleme:
Bide şunu unutmayın hızlı giden atın bku seyrek düşermis.
Benim bildiğim tecrübeli TD lerin çoğu ligin ilerleyen haftalarında performans ve fiziği tepeye çıkarmayı tercih ediyor. Yoksa lig ortası performansta çok düşüşler oluyormuş. Bunun doğru olup olmadığınida bu sene görcez.

Arkadaşlar burada Beşiktaş’ı yüceltiyoruz, hocasını övüyoruz diye kendimizi gömmüyoruz ki. Her şeyden önce bir avantajımız var; hocamız winner bir hoca. Genel olarak oyuncularımız bireysel anlamda çok daha kaliteli. Oyun anlayışımızın gelişmesi ve bireysel performansların biraz daha yukarı çıkması gerekiyor yalnızca. Bugün Beşiktaş’ı hayranlıkla izliyorum ama kendi takımımı uzun vadede daha önde görüyorum.

Bide şunu unutmayın hızlı giden atın bku seyrek düşermis.
Benim bildiğim tecrübeli TD lerin çoğu ligin ilerleyen haftalarında performans ve fiziği tepeye çıkarmayı tercih ediyor. Yoksa lig ortası performansta çok düşüşler oluyormuş. Bunun doğru olup olmadığınida bu sene görcez.

Birkaç takviye ile oturmuş takım avantajı, rakiplerin bizimkilere göre daha kolay oluşu, üç maç evinde.
Bunu iyi değerlendiriyorlar. Bunu biz deplasmanda yaptık, eksikler hala var ama eleştiriler, ki kendim de yapıyorum, biraz fazla acımasızca.
Bu fikstürü ikinci yarı tam tersinden düşününce bizi daha avantajlı görüyorum misal. İkinci yarılar şampiyonluk için daha elzem ve kritik.

Derli toplu bir takım olmadıkları o kadar belli ki şu skorlar umurumda değil şahsen o yüzden kendimize bakalım biz skor sorununu çözersek koparırız ligi.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Süper yorum. Aynen öyle kendi işimize bakalım biz önce. Herkes puan kaybedecek. Kimse ligi 0 kayıpla bitirmeyecek. Sen kazandıkça farkı açarsın bu kadar basit

Derli toplu bir takım olmadıkları o kadar belli ki şu skorlar umurumda değil şahsen o yüzden kendimize bakalım biz skor sorununu çözersek koparırız ligi.
Bu tip takımlar sert rakibe denk gelince mutlaka puan kaybediyor bugünkü Fenerbahçe gibi. Yine de Beşiktaş'ta Fenerbahçe'ye göre daha çok kaliteli ayak var.

Geri
Üst Alt