- 3 Temmuz 2012
- 133.947
- 80.783
- 5.198
atıldı cunku70 dakikadır izliyorum henüz tam olarak Konya'daki gizli fenerliyi bulamadım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
atıldı cunku70 dakikadır izliyorum henüz tam olarak Konya'daki gizli fenerliyi bulamadım.
bu konyalıların ofsayt nedir haberi yok sanırım 10m ofsayttaki adama top atıyorlarkacıncı ofsayt bu yaww
Yok onda gizli fenerlilik hissetmedim. O salaktıatıldı cunku
bu konyalıların ofsayt nedir haberi yok sanırım 10m ofsayttaki adama top atıyorlar
Yav aslinda öyle ucup kacma da yoktu. Şişirenler için dedim. Yendikleri takim ypaşa febenin arka bahcesi. Ads maci hakem sagolsunUçma kaçmanın bir sebebide arkadaşın biri yazmıştı Haziran ayında sezon açtılar erken sezon açan takımlar için biraz normal
2 kere top geldi galibaPedro nasıl?
Ben fenerli arkadaslarima yüzlerine söyledim.sizin rakipler kırmızı görüp eksik kalmasın 2.lig takımlarını bile zor yenersiniz dedim kuduruyorlar gerçekten çok iyi takımız diye dusunuyorlarYav aslinda öyle ucup kacma da yoktu. Şişirenler için dedim. Yendikleri takim ypaşa febenin arka bahcesi. Ads maci hakem sagolsun
Pedro nasıl?