tam keremlik mac yalnız arka bomboşKerem'den sikilanlarin arada bir sarildigi liman olan Bytyqi sicip sivamakta su an. Rezalet bir oyun. Adam pas atamiyor, orta acamiyor, dribblingi cok iyi degil. 2. yarida cossa bari...
tam keremlik mac yalnız arka bomboşKerem'den sikilanlarin arada bir sarildigi liman olan Bytyqi sicip sivamakta su an. Rezalet bir oyun. Adam pas atamiyor, orta acamiyor, dribblingi cok iyi degil. 2. yarida cossa bari...
Buna kırmızı demeyenle futbol konuşmam
Normalde Avrupa ligine karşıydım ama gerçekten keşke öyle bir organizasyon olsa hatta öyle organizasyonun 2. ligi olsa bile olur.Adam her hafta tekme atiyor bunlar da dil darbesi peşinde.
Su ulkedeki futboldan kurtulup avrupa ligi gibi bir organizasyon hayata gecse de kendimize yer bulabilsek
Ben de 4-4-1-1 diye duydum.Hayır 4-4-1 dedi net duydum
Dedilerya tüm tuşlara basacaklar bu sene, hertürlü itliği pisliği yapcaklar diyeO kadar kameraya rağmen şunu yakın çekim doğru düzgün gösteremediler. İnanılmaz. Bu sene Bein falan hepsi sıkıntılı
Renktas sorun kartın doğru olduğundan ziyade kimse görmedi ki tekmenin şiddetini. Hakem çok yakındı bence doğru görmese direk kırmızı vermezdi. Bein bilerek bu pozisyonlari düzgün göstermiyor. Tekmenin şiddetini TV den anlayan varmı yada gören yok. fener aleyhine olsa defalarca gösterir var hakeminin ve izleyicinin gözüne sokarlardiDeğişik bir kart lagaluga yapacaklar. Bize verilse o şekilde kart kapatırdım tv yi o derece
GscimbomMobile
goat
Buna kırmızı demeyenle futbol konuşmam
Valencia adamın ayağına vuruyor hocam. İtmeye değilde ona çıktı o kırmızı kart topsuz alanda rakibin ayağına vurunca yersin kırmızıyı.Vala ağır bence
GscimbomMobile
Dünden beri şunu pp yapa yapa adamı attırdılar
lanetlenmiş herifler ahhahaDünden beri şunu pp yapa yapa adamı attırdılar
Evet.Kuslar kirmizi yedi ha? Dogru karar miydi?
4-4-1 dedi.Ben de 4-4-1-1 diye duydum.
doğruyduKuslar kirmizi yedi ha? Dogru karar miydi?