⚽ SL 22/23 H:4 | Trabzonspor 0-0 Galatasaray | MS | 28 Ağustos

Torreirada 30.dakikadan beri bir sorun oldugu belliydi burayanoyundan kaciyor yazdim bir kisi de yok yav demedi alışmışsınız ekstra koruma cabalarına. Bir kuş ilan eden mi ararsın maç günü geldiğimizi mi iddia eden ararsın.
Futbolu izleme arasındaki fark bu işte. Bazıları okan gibi düz izler bazıları ise bu adam bu değil bir sorun olmalı diye sorgular.

Polyanacılığa gerek yok karalar bağlamayada gerek yok takım net kötü kadro net yetersiz olan hoca etki edemiyor transferle düzelir miyiz? İnşallah!!!

Mac bizim hakkimizdi kesinlikle. Orta sahada mutlak hakimdik. Yazik oldu. Gene bitiricilikte sikinti yasamaya devam ettik.

Ama fizik mucadeleden genel hatlariyla memnunum. Yalniz Midtsjo'nun eksikligini hissettik. Mesela Torreira sakatlanip ciktiginda Berkan yerine Midtsjo girse cok daha farkli olabilirdi. Pas kaliteleri ve oyun gorusleri arasinda bariz fark var.

Son olarak gene gozuktu ki Seferovic yerine ilk 11 oynayacak kaliteli ve daha hareketli bir forvet ve kanatlara mutlaka kaliteli bir oyuncu. Kerem ile Yunus olduler ama yerlerine kimseyi koymaya cesaret edemiyor cunku yedekler umut vaat etmiyor Okan Buruk icin.

Ayrica Kerem kotu oyuna devam ediyor. Musait pozisyonda kaleye geri pasi gibi sut cekti. Kanatta tehdit olmaktan cok uzakti.

Elim ayağım kıpkırmızı gol kaçırdıkça bir yerleri dövmekten! Bu nasıl iş ya

Böyle kabız bir futbol anlayışı oldukça bizden hiçbir şey olmaz.

Yeminle bu sezon bir ilk yapıp bein connect almayı düşünüyordum bu akşam. Ama değmez vazgeçtim. Parayla izlenecek bir futbol yok maalesef.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Maçı kaçıran tarafız ama bundan çok daha iyi olmalıydık, Trabzonu en ideal zamanda yakalamışken yenemedik. Maalesef oyunumuz bana büyük bir umut vermiyor şu aşamada umarım düzelir. Forvet ve kanat oyuncusu almamız şart hatta olmazsa olmaz.

Geçen sezon öne geçtiği bir maçı bile tutamayan takım bu sene gol yemiyor. Benden yana yapılacak en pozitif yorum bu. Yangına falan da lüzum yok. 4 tane %100lük pozisyona girmişiz , kaçırmışız. Bunları sokmaya başladıkça bu takımın önünde hiçbir rakip duramayacak.
Bakeaetas olsa yenilebilirdik ,avcı ya rağmen

3'ü karşı karşıya olmak üzere 5 tane net pozisyon kaçırdık. Arkadaş bize gelen kaleci ile karşı karşıya kalınca gol atmayı unutuyor ya. Torreira'nın sakatlığı umarım ciddi değildir o çıkana kadar oyun tamemn bizim kontrolümüzdeydi o çıktı orta sahada boşluklar olmaya başladı.

Geri
Üst Alt