Burak Keskin
10 Numara!
- 25 Ocak 2012
- 18.945
- 3.971
- 1.328
4 maç 2 gol söylese ne bize hoca takım niye atamıyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yoo benim gordugum standart ve orta saha hakimiyetini elinde tutan bir adamdi. Sen ne gordun bilmiyorum ki ikisini kiyaslamam cunku ayni pozisyonun adami bile degiller.Gormek istediginizi goruyorsunuz. Ayni oyunu cicaldau oynayinca vurun kahpeye oluyor diyorum.
kerem geçen sene atıyordu şimdi atamadı yapacak bir şey yok mertens de gomis de kaçırdı sakatlık olmadığı sürece kerem yunus yeter sağlam bi forvetimiz olmalı
Geçen sezonun şampiyonu dediğin takım sence gerçekten şampiyona benziyor mutakım kötü mü ? geçen sezonun şampiyonunun sahasında galibiyeti kaçıran tarafsın ,rakibe doğru düzgün pozisyon vermemişsin nasıl kötüyüz açıkla
Mertens çok iyiydi hakkını yemeyelimMUSLERA VE SACHA BOEY DIŞINDA
Bravo okandan sonrası gecersin takımın başınaTorreirada 30.dakikadan beri bir sorun oldugu belliydi burayanoyundan kaciyor yazdim bir kisi de yok yav demedi alışmışsınız ekstra koruma cabalarına. Bir kuş ilan eden mi ararsın maç günü geldiğimizi mi iddia eden ararsın.
Futbolu izleme arasındaki fark bu işte. Bazıları okan gibi düz izler bazıları ise bu adam bu değil bir sorun olmalı diye sorgular.