⚽ SL 22/23 H:4 | Trabzonspor 0-0 Galatasaray | MS | 28 Ağustos

Yazık gercekten.. lanet olsun millet pozisyonsuz atıyor, daha ne pozisyonuna girecegiz yahu... Şiştik be kardeşim yeter iki yıldır, sorun psikolojik ise doktora gidin... İzlerken heyecan yapamıyorum artık girmeyecegini okadar kanıksamışım

Çok durağan oynuyoruz, böyle olmaz.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tebrikler takimimiza Iyi dayandik bu trabzona, hocanin takima etkisini her hafta dahada belli oluyuor, insallah bu takim bu sene avrupaya gidecek!!!!!

Bıktım artık senelerdir kabız futbol izlemekten vallahi ya.

Şu takımı adam gibi oynatacak bir hoca gelmedi gelmeyecek galiba!

Boşuna ümitlenmeyin derim bu sene bu takım bana ışık vermiyor. Trabzonun ölü ve eksik hali bile bizden beraberlik almaya yetiyor. Bjk ve Fener olsa bu maçı fark atarak alırlardı, yani emin olun karşımızda adam gibi top oynayan bir takım yoktu, buna rağmen çok traş bir futbol izledik.

Torreirada 30.dakikadan beri bir sorun oldugu belliydi burayanoyundan kaciyor yazdim bir kisi de yok yav demedi alışmışsınız ekstra koruma cabalarına. Bir kuş ilan eden mi ararsın maç günü geldiğimizi mi iddia eden ararsın.
Futbolu izleme arasındaki fark bu işte. Bazıları okan gibi düz izler bazıları ise bu adam bu değil bir sorun olmalı diye sorgular.
Bravo okandan sonrası gecersin takımın başına

Dubois denen adami bosa aldik turk bir sag bek ve sol bek kullanmamiz lazim kazimcan acilen 11 e monte edilmeli sag bekede bir turk gelmeli geri kalani yabanci olmali baska turlu sampiyon olamayiz

Büyük takım oyunuyla uzaktan yakından alakamız yok. Bu kadar temposuz, güçsüz, dar alanda oynayamayan, topsuz koşu yapamayan takım ancak anadolu takımlarıyla yarışır.

Geri
Üst Alt