⚽ SL 22/23 H:4 | Trabzonspor 0-0 Galatasaray | MS | 28 Ağustos

Geçen seneki geçiş oyunumuz çok uygun olurdu bugüne. Trabzon daha büyük sıkıntı çekiyor üretim konusunda geçen yıla nazaran. Topu bırakıp geçiş kovalarsak paramparça edebiliriz. Arkaya top atabilecek Sergio gibi bir asset de var hazır elimizde , Kerem ve Yunus'tan baya verim alabiliriz bulacakları muhtemel boş alanlarla.

Hakem Palabıyık, var hakemi Alper Ulusoy.

Allah yardımcımız olsun ne diyeyim? Ekstra bir performans göstermediğimiz müddetçe kazanmamıza pek müsaade edeceklerini sanmıyorum maalesef.

Şu an izliyorum da baya güzel bir analiz yapmış arkadaş. Bir şeyleri düzeltmede faydalı olabilir.

Tabi ekibimizin de güzel futbol analizcilerinin olduğunu düşünüyorum.

Torreiranın ehemmiyetini de çok güzel anlatmış

geçen sene 2-0 öne geçtiğimiz maç öncesi trabzon sezona 3'te 3 ile başlamıştı. Buna rağmen homurdanmalar, ıslıklar oldu

tam o sırada gol yiyip devreye 1-2 girince tüm hava değişmişti

geçen sene zaten defalarca kez öne geçip maç kybettik

bu seneki en büyük avantajımız daha tecrübeli bir takımız. Bu atmosferi daha iyi biliyoruz

Geçen seneki geçiş oyunumuz çok uygun olurdu bugüne. Trabzon daha büyük sıkıntı çekiyor üretim konusunda geçen yıla nazaran. Topu bırakıp geçiş kovalarsak paramparça edebiliriz. Arkaya top atabilecek Sergio gibi bir asset de var hazır elimizde , Kerem ve Yunus'tan baya verim alabiliriz bulacakları muhtemel boş alanlarla.

okan buruk hiçbir zaman topa sahip olma oyunu oynatmaz zaten. Başakşehir de bile özellikle büyük maçlarda istatistiklere bakarsan hep daha az topla oynayan taraftır

avcı ise mümkün olduğunca top bende kalsın oynatır

ben yine geçiş oynarız diye düşünüyorum

Beğendiğiniz bir hakem var mı?

Gerçi aralarında yeni hakemler var, muhtemelen onlar da ilk yanlışlarında tarafımızca mıhlanacak.
İçlerindeki kaşar olanları zaten kimse beğenmiyor.

Ali Palabıyık,
Suat Arslanboğa,
Bahattin Şimşek,
Yaşar Kemal Uğurlu,
Halil Umut Meler,
Atilla Karaoğlan,
Arda Kardeşler,
Erkan Özdamar,
Ümit Öztürk,
Abdulkadir Bitigen,
Mete Kalkavan,
Ali Şansalan,
Sarper Barış Saka,
Zorbay Küçük,
Yasin Kol,
Volkan Bayarslan,
Mert Güzenge,
Kadir Sağlam,
Burak Şeker,
Mustafa Kürşad Filiz,
Çağdaş Altay

Bence asıl sorun MHK'nin boktan olması. Onun sebebi de TFF'nin boktan olması. O da ülkenin liyakatten yoksun yönetiminin yüzünden. Bu durum 2002'den önce de böyleydi. Erol Ersoy'u, Oğuz Sarvan'ı, Mustafa Çulcu'yu, Muhittin Boşat'ı, Ali Aydın'ı vs. hatırlayanlar bilir.

Geri
Üst Alt