⚽ SL 22/23 H:4 | Trabzonspor 0-0 Galatasaray | MS | 28 Ağustos

Okan hocamız ilk yarı bu takım baskısını kurar fişi de çeker demiş. Hayırlısı. :red:

Tsli gazeteciler Cornelius'un son maçı olabilir dediler bu maç için.Forvet olarak Umut Bozok'un yanında Eldor Shomurodov veya Artem Dovbyk alınabilir dediler..

Tetikçilerden çekinmesem güzel şeyler söylemek isterdim de, işte... bakalım nasıl saçmalayacaklar.

tsde ilk 11 iyi.adamlarda geniş kadro çok iyi.djanini var daha yedekte

Abi adamlarda tehdit olabilecek kimse yok nwakeme olsa ozaman zordu işimiz.ayrica kaleci hayatının maçını oynaması için bizimkilerin ortalama süt çekmesi lazım ki bugün mertensin ekstra iyi sutlarinin ve olivieranin sutlarini göreceğiz.2 kere direkten döndü frikikleri bugün yazacak aslanım.Bugun inşallah Giresun maçından sonra söylemiştim asıl topumuzu bu maçta oynayacağız ve yükseliş ile iyi hoş top oynama trendine girececegiz inşallah.

Mesela yedek kulübesi çok kötü. Gomis dışında hamle yapacağın dogru düzgün adam yok.
Dar kadroya sahibiz.

Iyi kadro cikarmis avci. Kopenhag a boyle baslasalar gol atabilirlerdi belki
Eldeki oyuncuları bunlar.Bakasetas ve Abdulkadir de maç kadrosundan yok.Ugurcan,Hamsik,Visca yine diğer ilk 11 eksikleri.Normalde kazanmamız lazım hatta maç ne kadar dengeli giderse maç sonunda hamle şansı bizden yana.Kazanmayi bekliyorum.

Geri
Üst Alt