⚽ SL 22/23 H:4 | Trabzonspor 0-0 Galatasaray | MS | 28 Ağustos

Biz bu hayata hamsilere 3 puan aldirmak için gelmişiz insanda biraz gurur olurda top oynar.

Dilimde tüy bitti bu Kerem aynı Aydın yılmaz vol 2 demekten.Bundan 2-3 milyon Euro bile kazansak öpüp başımıza koyalım. .

Seferovic tam bir kazma Diagne izleyip gülüyordur eminim.

Oliviera ağır çok ağır bu nasıl box to box oynuyor anlamıyorum.
Torreira, Boey takımın en iyisi. PVH yine bildigimiz gibi takılıyor kendi kafasına Colin Kazım Kazım modunda.

Abdulkerimin bir hatasina bakıyor yine maç.

Bak Bartra ya kemik gibi adam nefes aldirmıyor.

Seferovic yüzünden forvetsiz oynuyor gibiyiz. Adamin takima 0 katkisi var. Be hava topu kazaniyor, ne pas istasyonu olur ne top tutabiliyor adam. Enteresan.
Hava topuna çıkmıyor ki. İtinayle sırf ona dikiz ettim. Muslera dikiyor bu beyefendi ziplamiyor bile sanarsin drogba gogusle kontrol edecek hiyar oglu hiyar

Derdim torreira ile degil hafta ici oynculara ne kadar agir antrenmanlar yaptiriyorlar merak ediyorum ve ayrica orta sahada surekli birinin hatasini kapatmakla mesgul olursa bende oyuna kuserim oynamam kardesim.
Oliviera bildigin dalga gecmeye gelmis herife 3 haftadir dokunan yok surekli kendini atiyor.

Keşke sefer yerine Onyekuru alınsaydı, Keremden de çıkılıp o alanlar yine doldurulabilirdi. Marcao nasıl ederini -hatta bana göre birkaç milyon altında bile olsa çıktı- buldu, Keremde de böyle yapılabilirdi. Boey dışında bek oyuncusu da yok. Duabis dönünce boeyi solda mı denesek pva yerine, alamazsak şayet bile diyorum. Olivier yerine daha sağlam bir on numara tercih edilmeliydi. Mertens ve Toreyi bile bir süre sonra şu döngü yer. Forvet gelsin de en azından şu kaçırdığımız basit golleri atsın...Gönül ister Lewa, Halaand gibi bitirici adamlar...Biz de işte fakir Gomisi var, o da olmasa bitmişiz....

Hadi hamsileri anladık 3 gün önce maçları vardı koşamiyorlar bizim yeteneksizler 8 gün önce top oynadı ona rağmen sahada adım atacak halleri yok.

Kerem ve yunus ya takımı sabote ediyorlar yada gerçekten Anadolu takımı oyuncusu olduklarını resmileştiriyorlar.

Sefer 3 milyon Euro'luk Kağnı ofsayta düşmek dışında bir şeyi yok.

Mertens bu senenin en boş yere yapılan transferi olduğunu belli ediyor futbol aklı çok üst düzey ama ayakları ve vücudu beyninden gelen komutları yerine getiremiyor.forvet olacak kadar güçlü değil 10 numara oynayacak kadar da enerjik değil.Sirf adı var diye ihtiyacımız yokken gidip aldık.

Van anholt, her zaman ki gibi lakayit hareket ediyor derhal defedilmeli.

Bu maçı Barış Alper veya Gomis değiştirir başka da kimse bir halt edemez.

Keşke 11 tane boey ve neolson gibi enerjik ve görevini yapmaya gayret eden oyuncumuz ve onları oynatacak futbolu bilen bir hocamız olsaydı

Saçma bir kafa golü yemeyi bekliyor gibiyiz sanki. Avcı kral olur artik

Geri
Üst Alt