⚽ SL 22/23 H:4 | Trabzonspor 0-0 Galatasaray | MS | 28 Ağustos

2011-2012 yılını hatırlayan var mı?

Galatasaray yeni bir kadro kurmuş, taraftar yine gaza gelmişti. Ve galatasaray sezona boktan başlamıştı. 3 maçta sadece 1 galibiyet o da içeride muhtemelen küme düşmesi garanti olan Samsunspor maçıydı. Sonra bir iyi, bir kötü giderken fenerbahçe maçı geldi ve galatasaray o maça kadar soru işaretleri barındırıyordu. 3 puan önünde olan fenerbahçe’yi sahadan silmiş 3-1 kazanmıştı. Meşhur kadro bu maç ile böyle oturdu.

Mevcut kadronun oturması önemli. Biraz saha sabır. Bu maçın sonucu ne olursa olsun az sabır.. Oturursa 10-15. Haftadan sonra bile ligi koparır bir takım.
Bu tam dogru degil. O sezon 4-4-2'ye Bjk deplasmanindan sonra donmustuk ve takim oyun olarak baya iyi duruma gelmisti. Fener macinda zaten herkesin beklentisi galibiyetti cunku Fener de iyi baslamis ama bizimle oynamadan onceki haftalarda seri puan kayiplari yapmisti

Herhangi yeni bir hocaya 10 hafta verilmesi konusu ise yuzde yuz dogru elbette. Hatta ne 10 haftasi ben iki sezon gerektigini dusunuyorum, Arteta ornegi ortada

Ugurcan'in 10 mactan fazlasini kacirmasi demek Ts'nin ilk 5'e girememesi demek

Torreiranin dakika 15de kirmizi kartla tanisacagi mac olacaktir

ben nereye geldim saskinligi icerisinde soyunma odasina giderken palabiyiga protokol tribununden thumbs up isareti ile selam cakilacaktir

Bizim oyuncular kalecilerin üstüne sut cekiyor sonra adam hayatinin macini yapti algisi oluyor.

Geri
Üst Alt