⚽ SL 22/23 H:4 | Trabzonspor 0-0 Galatasaray | MS | 28 Ağustos

Seferovic acil cikmali. Fizik olarak bitik durumda. Kosamayan adamlari ilk 11'e koymak buyuk yanlis.

Onun disida yavas tempo, kalitesiz bir mac. Bizim koordinasyon eksikligimiz devam ediyor. Bunlar 5-6 hafta'ya ancak takim olur gibi.

Ama Seferovic buyuk hayal kirikligi.

Böyle devam etse atıp yatarız gibi geliyor amma yedekler beni düşündürdü. Mertensin oyunda kalmasından yanayım.

Abi Trabzon'un as takımdan 3-4 oyuncu yok ona rağmen oyun kontrolünü alıp pozisyona giremiyoruz gol atamiyoriz pwa yok oliveira yarı yarıya kerem yok yunus yari yarıya seferovic ofsayt zaten adamlar hafta içi maça çıktı ona ragmen ilk yarı kotuyduk

Bir Kerem PVA kanatlarina bakiyorum bir de boey Yunus kanatlarina bakiyorum bir taraf felç diger taraf isliyor

Kerem ve yunus acik alanda is yapan oyuncular. Kapanan takimda bi bok yapamazlar. Aslinda bugun kendilerini gostermeleri lazim. Ama gordugumuz gibi ne kadar kalitesiz olduklarini bu macta belli ettiler. Bunlara guvenip bu sezona gireceklerse direk biraksinlar.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Severovic hic top alamadi... yine elestiri yonunden cok agir birsey demem kendisine.... PVA konusunda.. diyecek birsey yok ya... ilk ucakla nerden geldiyse.. gule gule

Oliveirayı da bize çaktılar galiba. Genç desen değil uzun süredir sakat desen değil, bu adamın oluru bu galiba.

Seferovic yüzünden forvetsiz oynuyor gibiyiz. Adamin takima 0 katkisi var. Be hava topu kazaniyor, ne pas istasyonu olur ne top tutabiliyor adam. Enteresan.

Geri
Üst Alt