SL 22/23 H:5 | Ankaragücü 2-3 Beşiktaş | MS | 4 Eylül

normal şartlarda lige bu sene çıkan ve çıkarılan takımların tamamının düşmesi lazım hatta 1 degil 2 alt lig ayarında cogu

Abi adamlar sürekli forveti besliyor. Bizde ne bekler orta yapıyor, ne de kanatlar. Kanatların orta yapmasını geçtim, sürekli içe kat edip kendilerine oynuyorlar. Bu özellikle geçen sezon Kerem'in ilk 11'e girmesiyle başladı nedense (kendisini hiç beğenmem).
Belkide son 4-5 senedir bir türlü aşamadığımız olay bu zaten.. Icardi gelse ne yapacak bu zihniyetteki kanat ve beklerle bilemiyorum.. Dubois bakalım ne yapacak + Kerem yerine forvetleri besleyecek kanat şart.. PVA desen zaten kanser ediyor adamı..

bjknin oyununda cok ovulecek bir şey görmüyorum. hızlı oynuyorlar bi
bizim ihtiyacımıza yarayacak topçuları var o can sıkıyor sadece

Cornelliusun repertuarı weg gibi geniş değil. Bi kere pas özelliği hiç yok. Arada 1-2 tık kalite farkı olduğunu görelim
Ben kalite olarak iyi demedim .

Temaslı oyunun kralını oynuyor Cornellius.
Hatta hamsilere faul çalışmadığı için rakiplerinin ağzına ediyor.
Nelson buna rağmen Cornellius 'u kitledi aynısını umarım Werghost'a da yapacak

Tek olay weghorst

Su forumda tutacagini bilmeyen yoktu

Gireceksin aga gireceksin araya tam salaklik
gülünç yorumlar var. topçuyu övenler yine laf yemiş bir gsc klasiği

Abi adamlar sürekli forveti besliyor. Bizde ne bekler orta yapıyor, ne de kanatlar. Kanatların orta yapmasını geçtim, sürekli içe kat edip kendilerine oynuyorlar. Bu özellikle geçen sezon Kerem'in ilk 11'e girmesiyle başladı nedense (kendisini hiç beğenmem).
Forvetmi var besliyecez arkadas? Adama 10 top atiliyorda 6i kafadan ofsayt zaten, 3 tanede rakip hizli davranip aliyor.

Forveti beslemek yerine, forvet sahada beslenmek icin ne napiyor diye sormak lazim.

Stoper kucaginda geziyor Seferovic, bunun fizikle, taktikle alakasi yok.

Eren Derdiyokun abisini getirmissiz.

Geri
Üst Alt