- 12 Ocak 2013
- 50.837
- 60.197
- 4.323
sarı kert versene şerefsiz it hakem
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Allah allah ben ronaldonun eren gibi zıpladığını hiç görmedimfiziksel olarak zıplamak icin elleri kaldırmak gerekiyor arkadaşlar
Hakem de Mete KalkavanKalkık şeyler baş ağrıtıyor
Faul bile degildiBak bak şu pozisyonda bile faul vermek istemedi zorla verdi bi de üstüne üstlük en az sarı kartlık bi fauldü bu pozisyon yav![]()

Alakası yok çok yanlış düşünüyorsun. Senin mantığına göre açayım ellerimi kıpırdatmadan top bana çarpsın top ele gidiyor olsun. Doğal pozisyon senin dediğin gibi zıpladığında yukarı kalkması felan değil.Iki yanlis bir dogru etmez. Rezil bir karar bu penalti karari
Yok Ankaragücülü Fıratcan'a yapılan faulü diyorum reis..Faul bile degildi![]()
Aynen oyle. Boyle rezalet olmazyalnız bu kadar itiraz etmeselerdi vara gitmezdi hakem
bizim ligde her sey itirazla dönüyor
hakemin etrafini sardin mi olmayan posyonları bile didik didik inceliyor var
Elleri yana mevlana gibi acarsan tabii dogal olmazAlakası yok çok yanlış düşünüyorsun. Senin mantığına göre açayım ellerimi kıpırdatmadan top bana çarpsın top ele gidiyor olsun. Doğal pozisyon senin dediğin gibi zıpladığında yukarı kalkması felan değil.
Masuaku'nun yaptigini demiyo musun. Firatcan kimYok Ankaragücülü Fıratcan'a yapılan faulü diyorum reis..
Ekli dosyayı görüntüle 176682
Var burada yok muydu ??
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi