SL 22/23 H:5 | Ankaragücü 2-3 Beşiktaş | MS | 4 Eylül

hep oyunlar senaryolar sustuysak bir yere kadar
aklınızdan çıkarmayın Türkiye'dir Galatasaray......
Bağıra bağıra söylenmeli bu şarkı.

Bir değil iki değil üç değil. Nereye kadar.
Medyaya çok dikkat ediyorum full fbjk yağlaması var.
İkisi yarışırmış vs. Bu nedir beee. Utanmaz satılıklar.
Hiçbir etkisi yok o bağırmaların

Hatta uanın yaptığı tezahüratlara gsliyim ben katlanamıyorum kusasım geliyo

Hakem hata yapsın hep oyunlar senaryolar

Yenilelim asaletin bize yeter

Atağa kalkınca saldır gs

Bu sen TJK'dan hiçbir halt olmaz zerre korkum yok. Tek oyuncunun ayağına bakıyorlar onun da dünya kupası sonrası nasıl olacağı meçhul. Hakemle bir/iki maç daha alırlar başka da bir şey olmaz.

Şimdi bu maçın teknik analizini falan yapıp Beşiktaş’ı överler
Maçın özeti ceza sahasına top şişirmekten başka birşey yapmayan Beşiktaş, hakem ve VAR sayesinde zor bela maçı kazandı.

Var futbol için bir ihanettir. Dünyanın her yerinde bu geçerlidir. Var olduğu sürece insan hatası daha çok olacaktır. Yıllar geçtikçe bu durum artacaktır, çünkü sürekli yorumlar yapılacak ve poziyonlar için kafa karışacaktır. Bugün United Arsenal maçında da gördük. Halbuki aynı zamanda oynanan lechister maçında ilk gol aynı tip pozisyonla başlamıştı. Birinde vara çağırdılar gol iptal oldu birinde çağırmadılar gol oldu.
Katılıyorum. Bize gelince bişey yok diye yorumluyorlar, diğerlerine gelince hemen inceleme filan.

Bence hakemin pozisyonu inceleme olayını kaldırmaları lazım. Onun yerine 3 hakem, farklı yerlerde, bir birinden bağımsız pozisyonu anında izleyip karar verecek. En fazla oyu alan karar uygulanacak. Zaten VAR hakemi çağırınca hakem kararı uyguluyor.

Ne bilim, böyle bişey işte.

oha sahaya biri girdi
tekme salladı bjkli topculara

Abi bu kadar hakeme oynayan miğde bulandırıcı takım az gördüm yalnız ya. Kendi antrenörleri bile isyan etti.

rıza 3
mete 3
bunun daha palabıyığı ve diğer tjklı tdleri var yav.

Hemen de maçı bitirdi yav bu Lig'e para ödenmez arkadaşlar :D

Geri
Üst Alt