Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 48.438
- 49.822
- 3.133
Fb taraftarları sanki Thiam efsaneleri gibi nerdeyse her maçta alkışlıyolar ve fotoğraf çekiliyolar onunla reiseski fbli mame thiam da bir tık puştluk var

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fb taraftarları sanki Thiam efsaneleri gibi nerdeyse her maçta alkışlıyolar ve fotoğraf çekiliyolar onunla reiseski fbli mame thiam da bir tık puştluk var
hernan crespo ile karıştırıyor olabilirlerBunlar crespoyu niye beğeniyor acaba
Ne eğip büküyon olm? G.te gelmek desene direkt
bize gol attigi icinBunlar crespoyu niye beğeniyor acaba
Dümdüz oyuncu hiç sevmem yavhernan crespo ile karıştırıyor olabilirler
para çok şerefsizlerde atarlar maç öncesi 200-300 bu tip adamlarda sever.Fb taraftarları sanki Thiam efsaneleri gibi nerdeyse her maçta alkışlıyolar ve fotoğraf çekiliyolar onunla reisBi de Boyd var o da Beşiktaş tarafından sürekli gönderiliyo ama gittiği takımlarda bize karşı daha extra bi iyi oyunu var daha hırslı bi şekilde oynuyo yav
![]()
abi ne olursa olsun ben bu çağdaş atanın oynattığı oyunu beğenmiyorum... bir tane atak organizasyonunu geç girişimi yok... rakip yarı sahada top kazansalar kaleciye kadar geri dönüyorlar... muhtemelen zaten yenilecekler bir mallık yapıp ama puan alsalar da seyir zevkinin içine ediyorlar... silinsin gitsin şu kaleciyle paslaşma işini kim çı8kardıysa....
Bize bir gol attı ya, beğenmeyi bırak ilk fırsatta kaptanlık verirler.Bunlar crespoyu niye beğeniyor acaba
Ben de bilmiyordum renkdaş, teşekkürler.normalde oyunlarda kullanılan bir terim good game nin kısaltılması ama yenilgi,mağlubiyet,öldü,bitti gibi anlamlar içinde kullanılıyor.