⚽ SL 22/23 H:5 | Galatasaray 2-1 Gaziantep FK | MS | 5 Eylül

bardakci sagolsub tüm coskuyu mahvetti

ben o gecenki mactan sonra bir daha bu arena yolunu kolay kolay cekmezdim valla

Evet herkes kazandı, bizim puan kaybı ho.

Okan dont panic
Rahat ol ,sakin
Konsantrasyon!

cok zor mac olacagi kesin. sonuc tahmin etmek cok zor. yenemezsek 'bu sezon bitti önümüzdeki sezona bakalim' konusunda yogunlasiriz. 5p oluyo 5 hafta itibariyle.

Yahu adamlar ertuğrul diye bi adam oynatıyo stoperde her maç 1 bombası var,sadece onun üzerinden 2 gol bulmamız lazım.Minimum 3 gol atmamız gereken bi maç 1 tane yesek 3-1 gibi bir skor bekliyorum.

3/4 patlatıp havaya girmemiz lazım artık

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Takıma ve hocaya güveniyorum

Ve bu maç en az 3 farklı bir galibiyet bekliyorum

Skor tahminim de 4-1

Biz neden hep formda rakiplerle, zorlu deplasmanlarda filan karşılaşıyoruz lig başladığından beri?

Biz neden hep formda rakiplerle, zorlu deplasmanlarda filan karşılaşıyoruz lig başladığından beri?
Ben iyi niyetli yaklasmaya calistim bu fikstür olayina ama pek mümkün degil. Tamam kimin form tutmasini önceden bilemezsin. Ama özellikle fb'nin fikstürüne bakinca iyi niyetli yaklasamiyorsun. Kimse kusura bakmasin. Adamlar Dünya Kupasina kadar maks. 1 kere Istanbul disina cikacak.

Bizim ilk 9 macin 6si deplasmanda.

Ben iyi niyetli yaklasmaya calistim bu fikstür olayina ama pek mümkün degil. Tamam kimin form tutmasini önceden bilemezsin. Ama özellikle fb'nin fikstürüne bakinca iyi niyetli yaklasamiyorsun. Kimse kusura bakmasin. Adamlar Dünya Kupasina kadar maks. 1 kere Istanbul disina cikacak.

Bizim ilk 9 macin 6si deplasmanda.
Doğru bir de bu deplasman meselesi var, içeride maç oynamayı unutacak takım böyle giderse

hakemler çok kötü

İcardi - Mertens alsan bile engel olabiliyorlar. 4 haftada verilmeyen bir sürü penaltımız var. Bize karşı ayrı garezleri var. Buna çözüm bulmamız şart

İyi bari maç en azından 21:45’te değil. Başlayana kadar uykumuz geliyor

Midso ve dubois iyileşti mi en azından yarım devre falan oynayabilirler mi ?

Geri
Üst Alt