⚽ SL 22/23 H:5 | Galatasaray 2-1 Gaziantep FK | MS | 5 Eylül

Evet takım iyi diyenleri görelim bu takım iyi değil arkadaşlar bu takım daha çok eksiği var her hafta sırat köprüsündeki ince çizgi üzerinden yürüyoruz. Birilerini savunucaz diye Galatasaray’ın kötü olmasına göz yummak Galatasaray’a en büyük haksızlıktır!
10 kişi gayet iyi oynadık tamam çok iyi değiliz ama gömmeyelim

Ben antepliyim. Ama bu antep takımının altını ayrı üstünü ayrı seveyim...
5 stoper ile oynarsan iste böyle top kıca başa çarpar girer serefsiz takımın şerefsiz hocası karbonat erol

Boey maçın kahramanı

Santraforlara zerre güven olmaz

Kerem,Berkan gibi sonradan girse daha faydalı olacak ilk 11 yüzü göstermemek lazım

Emin bayram bu takımın 3. Stoperi benim diye bağırdı resmen oraya farklı hamleye gerek yok israf olur

Son olarak yıllardır her serbest vuruş ya baraja ya tribüne gidiyordu Oliveira sayesinde en azından rakiplere kritik bölgelerde korku salacağımızı düşünüyorum faul yaparken iki kere düşünürler artık adam rüştünü ispat etti her vuruşu tehlike

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

- takımın iştahı fizik gücü çok iyi (son iki yıl 10 kişi kalınca maç biterdi bu maçta hissedilmedi neredeyse)
- bu kadar bahttsızlık gerçekten olamaz... direkler, hakem rezillikleri, penaltı, kaleci üstüne giden toplar....
- gomis kardeşim o yükseklikte sağa vuuracağını ebem bile biliyor
- boey e ne denir bilemiyorum muhtemelen hala koşuyor olması lazım durabileceğini zannetmiyorum
- emin kardeşim soğuk kanlılığına hayran oldum aslanım
- sergio bir boşalacak pir boşalacak...
- bu bahtsızlıkla hiç umudum yoktu neyseki ilahi adalet attı golleri...

Geri
Üst Alt