⚽ SL 22/23 H:5 | Galatasaray 2-1 Gaziantep FK | MS | 5 Eylül

Bence bu takim uzun yillar sonra ilk devrede gercek manada sampiyon olacak topu oynadi. Bizim bugun oynadigimiz topu oynayabilen baska bir takim yok ligde

Cok sasirdim hic boyle bir sey beklemiyordum. Felaket derecede iyi oynadik. En son ne zaman 10 kisi kalip hayvan gibi iyi oynadigimizi oyunu domine etmeye devam ettigimizi hatirlamiyorum

Son uc sezonda boyle cok mac izledik. Hakem ve sanssizlik yuzunden kopup 10 kisi kalinca maglubiyeti derhal kabullendik her seferinde. Bence taraftar da o yuzden sus pus oldu ozellikle penalti kactiktan sonra. Eski Cimbom havasina donmek adina ciddi kilit bir macti

Hakemi de yenerek 6 puani hak ederek galibiyeti almamiz ise balli borek oldu. Burada biraz da haksiz sekilde hakemlerle ve pozisyonlarla ilgili soyledigim seylerle yargilandigimi dusunuyorum, ama bugun bizim yenilmemiz icin elinden geleni ardina koymayan bunu da yeteneksizlikten degil art niyetten yaptigi belli bir hakem olmasina ragmen ben bile pes etmis ve caniniz sagolsun cocuklar derken galibiyetin koparilmasi objektifligin taaa... dedirtti. Bu hakemlerle ne yapacagiz bilmiyorum. Yine gectigimiz sezonlara sariyor film, ne kadar mukemmel oynarsak oynayalim bununla bas etmemiz mumkun degil boyle devam ederse.

Erden baskana guveniyorum bu konuda

Ben maçta farketmemiştim. Torreira emre değişikliğinde tabelada 23 numarayı görünce yunus kendi numarası sanmış kenara koşmuş. Sonradan farketmiş ki kendi numarası 23 değil. Adana daki forma numarası ile karıştırmış. :)

Yine de kaleyi bulan dahil toplam 3 isabetli şut atabilmişler. 10 kişiyle büyük başarı

Orasi kesinlikle oyle. Bazi oyuncularimiz; Boey basta, Oliviera, Torreira falan 2-3 kisilik oynadilar zaman zaman. Mertens'da ikinci yari ilk 15dk ozellikle. Takim olmak ve kaliteli bazi isimlere sahip olmak boyle birsey. Defolarimizi azalttikca elimiz cok guclenir, Kerem falan yedekten gelip son 10-15dk cok can yakar kisacasi, iyi futbolu guclu futbolu karakterli ve iyi futbolcularla oynarsin. Dedigin dogru, buyuk basari.

Geri
Üst Alt