Okan Sezer
Parçalı Üye
- 14 Haziran 2012
- 2.757
- 2.514
- 1.773
erol hoca ile antep içerde çok iyi deplasmanda ise bir o kadar berbatlar, geçen sene evinde 19 maçta 1 yenilgi, deplasmanda ise 19 maç 1 galibiyet
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ya bir durun ne zaman böyle yazılsa sıkıntı çıkıyor, 1-0 olsun bizim olsun hepsi 3 puan, tüm maçlarımız 1-0 bitse de şampiyon olsak, bir maçta 6 at diğerinde yenil ile şampiyon olunmaz, Gönül isterkimhet maç 3-5 atarak şampiyon olalım ama olmuyor işte9-0 kazanmalıyız
Üstat maçlarımızın hrpsini izledim ve Antalya dışında(tam hatırlayamadım tatilde telefondan baktım)Bir tarafta defans futbolu oynatmasından ötürü korkak diye dalga geçtiğimiz maç başına 2.5 puan ve 2.25 gol atma oranı tutturmuş karbonat,
Diğer tarafta ise güya ligi çok iyi bilen maç başına sadece 1.75 puan ve 0.5 gol ortalaması tutturan Okan 'in kapışması olacak.
Umarım şans bizden yana olur ama teknik ekibin buna izin vereceğini pek sanmıyorum!!
gönül isterkimket'in hattrickiyle 3-0 size uyar mı hodjamYa bir durun ne zaman böyle yazılsa sıkıntı çıkıyor, 1-0 olsun bizim olsun hepsi 3 puan, tüm maçlarımız 1-0 bitse de şampiyon olsak, bir maçta 6 at diğerinde yenil ile şampiyon olunmaz, Gönül isterkimhet maç 3-5 atarak şampiyon olalım ama olmuyor işte