⚽ SL 22/23 H:5 | Galatasaray 2-1 Gaziantep FK | MS | 5 Eylül

erol hoca ile antep içerde çok iyi deplasmanda ise bir o kadar berbatlar, geçen sene evinde 19 maçta 1 yenilgi, deplasmanda ise 19 maç 1 galibiyet

dogan erdogani sattiklari iyi oldu
tek basina bizim ortasahayi madara ederdi

TS maçındaki kadroyla çıkarsak 3-0 alırız. Biraz da şanslı olursak farklı galibiyet olur.

Torreira ve Midstojonun durumlari belirleyici olacaktir.

9-0 kazanmalıyız
Ya bir durun ne zaman böyle yazılsa sıkıntı çıkıyor, 1-0 olsun bizim olsun hepsi 3 puan, tüm maçlarımız 1-0 bitse de şampiyon olsak, bir maçta 6 at diğerinde yenil ile şampiyon olunmaz, Gönül isterkimhet maç 3-5 atarak şampiyon olalım ama olmuyor işte

Bir tarafta defans futbolu oynatmasından ötürü korkak diye dalga geçtiğimiz maç başına 2.5 puan ve 2.25 gol atma oranı tutturmuş karbonat,

Diğer tarafta ise güya ligi çok iyi bilen maç başına sadece 1.75 puan ve 0.5 gol ortalaması tutturan Okan 'in kapışması olacak.

Umarım şans bizden yana olur ama teknik ekibin buna izin vereceğini pek sanmıyorum!!
Üstat maçlarımızın hrpsini izledim ve Antalya dışında(tam hatırlayamadım tatilde telefondan baktım)

Giresun maçı başında direkten dönen top, Ümraniye maçı başında Sefer'in atmak yerine Akbaba ya saçma pası, Ts maçı Mertens in Kerem yüzyüze kaçırdıklarını, vetilmeyen penaltıları atıp öne geçsek farka gideceğimizi düşünüyorum ama nedense bir türlü maçı koparamadık, başlarına önde giremedik. Birine fena patlayacağız da dur bakalım. Ek olarak dün öğrendim ki Okan Başakşehir i şampiyon yaparken ilk 5 maçta 1 puan alıp sonra açılmış, keza rize de de başta kötüydü sonra takımı gene oynamıştı, az sabır edelim bakalım

Ayrıca kaç haftadır diyorum fener yada bjk geriye düşünce veya savunma yapan takımlarla değerlendirmek lazım. Fener bunu kşev ve Konya da patlayarak tescilledi bence savunma yapan takımlar ve geri düştüğü maçlarda hemen gol atamazsa fena patlar

Bjk daha göremedik ancak öne geçtiği maçlarda bile kale ve defansı sos veriyor bekleyip görelim.

Okan hayranı değilim de o giderse olası ihtimallerden dolayı korkum başka anladın sen

Bizim acilen evimizde cok iyi ve baskili bi oyunla ligin basindayken 3 4 farkla mac kazanmamiz lazim.

sefere islik yagmuru tutulacaktir bu mac

Artık bizim de şampiyon olacak takım mesajını vermemiz gereken bir performans koyma zamanımız geldi.
Vur kır parçala şu maçı kazan

Trabzon maçında oyun güven verdi. Savunmada çok iyidik ve epey pozisyon bulduk. Tamamen hücum hattı yetersizliği yüzünden berabere bitti maç, Okan hoca bayağı iyi sınav verdi. Artık gol ve goller görme zamanı. Taraftar olarak biz de goller istiyoruz.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

muslera

boey nelsson abdulkerim pva

torriera oliviera

yunus mertens kerem

seferovic​

alışıldık onbir ile çıkar bence hoca. umarım bu maç dubois süre almaya başlar. ayrıca güzel bir skor yakalarsak, hamza ve kazımcan'ı da görmek isteriz. midstjo ile ilgili bir haber yok mu bir de?

Ts maçındaki kadronun aynısı ile başlarız muhtemelen ama Sefer ve Kerem bu sefer de etkisiz kalırsa Gomis ve Barış'ı erkenden oyuna almak gerekiyor.

Ya bir durun ne zaman böyle yazılsa sıkıntı çıkıyor, 1-0 olsun bizim olsun hepsi 3 puan, tüm maçlarımız 1-0 bitse de şampiyon olsak, bir maçta 6 at diğerinde yenil ile şampiyon olunmaz, Gönül isterkimhet maç 3-5 atarak şampiyon olalım ama olmuyor işte
gönül isterkimket'in hattrickiyle 3-0 size uyar mı hodjam

Sezonun bol gollü (2 bile bol oluyor zaten) ilk galibiyetini alırız. Antalya maçı yanıltmasın 5 golün 4 ü bireysel hata diğeri de savunmaya çarpıp adamın önüne düştü. Ertuğrul çok ağır bir adam devamlı adam kaçırıyor arkaya Mertens ve Olivieranın paslarını değerlendirsek çok rahat alırız maçı. Son olarak Kerem bu maç kulübede olmalı

Geri
Üst Alt