⚽ SL 22/23 H:5 | Galatasaray 2-1 Gaziantep FK | MS | 5 Eylül

Beraberlik bekliyorum yine ancak bu sefer pozisyonlari harcamazsak gol yememize ragmen kazaniriz aksi halde beraberlik olur. Antep bize ayni oyunu oynamaz. Mertens ve Sefer gununde olursa sansimiz yuksek olur bir de bu sefer Gomis ile baslayip Sefer'i sonradan alip deneyebiliriz belki daha iyi de olur bilemiyorum.

Antep maçına üçlü orta saha çıkıp Oliveira’yı biraz daha hücuma yakın 8 gibi kullanabiliriz.
Torreira, Berkan, Oliveira orta üçlü, Mertens, Yunus, Seferovic ileri üçlü olursa daha az yıpranan Oliveira ve Mertens’in verimi artabilir.

sefer
kerem mertens yunus
torreira sergio
pva abdülkerim nelsson boey
muslera

ile çıkarız

Antep macini gorunce sevinmemek el de degil super lig dolmus istanbul takimlariyla antep maci sanirsin avrupa eslesmesi

Iyi olan iyi oynayan kazansin

Hakem UĞURSUZ, bu herifle çok az puan topluyoruz.

Puan kaybı için gerekli şartlar...

hep formda veya oturmuş kadrosu olan takımlarla oynuyoruz bizim şansımıza.
bence çok zor maç.
olurda ilk 10 dakika 1-0ı bulursak harika olur ama pek mümkün değil şimdiye kadar olanlardan sonra.

3vkgg0zy.jpg

Gomis'ten son 30 dakika alınacak performansı ilk 30 dakikada almaya çalışıp maçı erkenden çözmeye çalışmalıyız, Mertens daha da hazır hale gelecektir bu maçta iç sahada etkili bir performans bekliyorum ondan. Yunus ve Kerem'de artık şu durgunluğu atıp etkili oynarlar umarım iç sahada şöyle dominant bir galibiyet lazım artık.

Geri
Üst Alt