Oğuzhan Sesko
Tek Yumruk
- 11 Ağustos 2009
- 66.173
- 70.343
- 4.918
Özelden yine söveyim mi hea? Onu mu istiyon?Vardiya sefinden raziyiz...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Özelden yine söveyim mi hea? Onu mu istiyon?Vardiya sefinden raziyiz...
Amir tayfasına boydan gireyim desem ayıp olur mu?benim gibi amiri olmadığına şükretsin
karşılıksız fesih!Amir tayfasına boydan gireyim desem ayıp olur mu?
diyeceğimiz bir maç olması ümüdüyle
Cocksfi'nin de herhalde ayni Burak Elmas gibi her konuya uygun bir tweet'i mevcut.
Kendisi hem bir futbol virtüözü hem de cok basarili bir sair.
Şairsfi işini biliyor
erden timur nerede?terim olsa çabalardı,okan olunca neden sus pus?
bende o yuzden terim olsa erden timur bagırır cagırırdı dedim,yanlıs anlasılmasın.terimin hakemlere tavrı net zaten.hoca ceza almasın diye konusurlardı.hoca okan buruk olunca neden tepki vermiyolar demek istedimTerim olsa 4-5 maç cezayı yer düşmanların ekmeğine yağ sürerdi yine, bunları konuşmak hocanın işi değil yönetimin işi.
Çok zamansız yalnız bırakıyordu Terim üstelik bütün gözler üzerinde küçücük bir şey söylemesi beklenirken yapıyordu ... Bizi savunmak yönetimin işidir Erden Timur çıksın her masada varız her şeyin takipçisiyiz diyordu altını doldursun bu söylemlerin satır satır anlatsın 5 haftalık süreçte ne yapılmış ne edilmiş susarsan üzerine gelmeye devam ederler ...Terim olsa 4-5 maç cezayı yer düşmanların ekmeğine yağ sürerdi yine, bunları konuşmak hocanın işi değil yönetimin işi.
Okan ciddi bir hareket getirmezse takıma ömrü çok uzun olmayacak belli ki taraftar ve basının yanı sıra yönetim pek de arkasında durmayacak gibi ilk fırsatta Terim gelir kurulan kadro da Terim'in seveceği tipte oyunculardan kurulu zaten çok yadırgamadan geçer takımın başına ...bundan sonra detaylı acıklacayagım.arkdaşlar erden timur neden okan buruk için hakemlere tepki vermiyo demek istedim.term için ölüp bitiyo adam çünkü
ama olumsuz bir sonuçta sosyal medyada ve tribünde fatih terim sesleri yükselecekne fatih terimi allah aşkına hoca gelmez daha ve gelmemeli de zaten
kendisini çok seven biri olarak söylüyorum