- 25 Ocak 2010
- 53.143
- 38.610
- 3.763
son 10 dk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet ıslık yok hakemi boğma yok boş tezahürat. Ayrica topçular da geriliyor bir iki hatadan sonda aaaa lar ooooo lar havada uçuşuyorKeşke full boş olsa
Tribünün sahaya etki edemediği tek taraftar topluluğuyuz
Stattaki yerini aldin mi reisson 10 dk
Oyle birsey olsa kankam ile stadda yanyana olurdumHollanda'daki kurulu düzenini bıraktın mi Alper? Gerçek bir vatanseversin.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Olumsuz etki ediyor yararını geçtim 7/24 arabesk ninni söylüyor sucukcular.Keşke full boş olsa
Tribünün sahaya etki edemediği tek taraftar topluluğuyuz
En guzel beyaz duruyor imoSiyah yerine kırmızı şort olması hoşuma gitti, bu kombin benim daha çok hoşuma gidiyor doğrusu.
Halk tvde mi ?Güntekin futbol kulüpleri üzerinden kapitalizm eleştirisi yapıyor. Mükemmel konuştu. Haklı.
gol olduktan 30 sn sonra yaz yoksa küfür şovson 10 dk
Bu sezon eğer siyah detaylar olmasa idi benim de favorim Parçalı - Beyaz şort ikilisi ahbertEn guzel beyaz duruyor imo
seneye kural kalkacak sokacaklar bunu bize yazık cidden ya1.650k euro vay be
Ua defedilmeden çözülmezOlumsuz etki ediyor yararını geçtim 7/24 arabesk ninni söylüyor sucukcular.
Forumdaki tek gerçek zamanlı maçı izleyen sen gibisin. Hep senden öğreniyorum gol yersek lütfen yazma kahrolmayalım hahahason 10 dk