⚽ SL 22/23 H:5 | Galatasaray 2-1 Gaziantep FK | MS | 5 Eylül

Birakin futbolu sunu bunu ya. Boyle adilik, serefsizlik, kepazelik, asagiliklik, kahpelik olmaz. Dursun Ozbek eger azicik onurun varsa bu herifin dudugunu astiracaksin.

Bu maçtan sonra konuşmayan yönetimde gitsin kumda oynasın. İcardi, Kaan transferleri yapmasın boşuna bu hakem çetesi bizi doğramak içinyemin etmiş her maç her maç olur mu ya? Bildiğin örgütlenmişler operasyon çocukları.

IMG_2076.webp
IMG_2077.webp
IMG_2078.webp

10 kişi kalıp aldığımız mersin maçı hissim oluştu

şu yapılanlar fenere beşiktaşa yapılsa ortalık yerinden oynardı. bizimkiler yine maç sonu çıkıp konuşmayacaktır eminim. değil icardiyi neymarı mbappeyi getir böyle sustuğun sürece hiçbir şey olmaz. yazıklar olsun

Korkunç bir o.çocukluğu ile karşı karşıya kaldık. Gerçekten çok da iyi oynadığımız bir maçta böyle bir hakem yavşaklığından bahsetmemek imkansız. Verilen kartın izahı yok, verilmeyen penaltının da izahı yok. VAR'a dahi gidilmiyor, böyle puştluğun, böyle hainliğin tarifi yok. Ben 10 kişiyle de kazanacağımıza inanıyorum, bu takım o hissiyatı bana veriyor. Hakemi de rakibi de alayını üst üste koyup yenecek bu takım.

SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İyi oynuyoruz. Böyle giderse, 10 kişi kalmanıza rağmen maçı alıcaz. Bu arada, zensiz olmaz. :)

Biz her mac hakemi yenmek zorunda degiliz. Kirmizi haksiz keremin penalti ile ikinci yariya galip girecekken buyuk ihtimal yenilecez

Kötü filan oynamıyorduk özellikle gol attık baskı devam ediyor hakem katledene kadar baskıyı artırdı idik, bir gol yada goller gelse bence daha da açılacak takım inşallah...

3 senedir aynı senaryo devam ediyor

Lig başlarında inanılmaz hakem hataları ile yarıştan kopartıyorlar sonra takımın özgüveni bitiyor

Hangi kadroyu kurarsan kur düdük bir tane yavşağın elinde kafasına göre öttürüyor hadi yenebiliyorsan yen hakemi de

Geri
Üst Alt