⚽ SL 22/23 H:5 | Galatasaray 2-1 Gaziantep FK | MS | 5 Eylül

Bu vardakiler ne bok yiyo?bomba atsınlar var odasında duranlara.ölsunler artik.yster

Ne güzel mac izliyorduk, tempolu, pozisyonlu, heyacanlı Allah'ın belası herif kör göze sokar gibi soktu çomağı. Bu herifle o vardaki yavşak kimse bunlara hakemlik yaptirana da yazıklar olsun bu maçtan sonra !

Hakem bu gidişle ikinci yari dayak yer ama asil dayak yemesi gereken VAR hakemi.

- istekliyiz
- agresif oynuyoruz
- tempomuz güzel
- dikine oynuyoruz (önceki maçlara göre)

Buralarda sorun yok.

Ancak;

- ayağa pas isabeti
- yerleşim hataları
- telaş
- kalitesizlik

Mevcut. Maalesef. Üstüne hakem etkisi olunca bizde skor bulamayınca iş buralara geldi.

Ayağa daha doğru ve hatasız oynarsak o gol gelir ve bazı oyuncular defansa daha çok yardım etmeli. Kanatlarımız maalesef kalitesiz. İstek ve niyetlerde problem yok ama top eziyorlar yanlış koşular atıyorlar ve üstüne defansa da yardım etmiyorlar.

Antep li KOÇ yüzünü tutunca,hakemin de zaten eli kartta kokluyor KOÇ gibi.net sarı kart değil.

Bu maç yönetime yazar, öyle her masada varız ile olmuyor çıkacaksın hakkımızı savunacaksın hani videolar nerede videolar? Göz dağı veriyorlar size bizi tehdit edemezsiniz diye sizde sessiz kalıyorsunuz!!! Yönetim bu maçta sessiz kalırsa benim için biteeeer

Geri
Üst Alt