Burak Keskin
10 Numara!
- 25 Ocak 2012
- 19.855
- 4.226
- 1.468
Biz bu hayatta hiç huzur bulamıyacak mıyız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tamam Kante girsin öyleyse. Doğru
Tugay cok kotu bir galatasarayliymis bugun ilan etti10 dakikadır keremin top kayıplarını konuşuyorlar ulan utanmaz tugay kaç sene bu takımın ekmeğini yedin çıkıp iki kelam etsene ne köşesiz adamsınız siz
Kerem ne yaptı pozisyonluk acaba? 18 pas hatasıyla mı girmiş pozisyona? Yapmayın alah aşkına
Oha ne ara kirmizi kart yedik? Ne oldu orada? Ilk devrenin son dakikalirini izleyemedim, abv
kırmızıyı mı? ikinci sarı olduğu içiin incelenmiyor penaltıyı niye incelemdi anlamadıkVAR incelemedi mi bu pozisyonu ya?
Ben 17 saymistim hakems soverken birini atlamisimINANILIR GIBI DEGIL YA…
Kerem 35 kere topla bulusmus 18 pas hatasi. BU NEDIR YA, yeter artik SUTLAYIN SU SIMARIGI!!!!
Normalde Avrupa Ligi gibilere karşıydım ülke futbollarını bitireceği için ama umarım en yakın zamanda olur öyle bir oluşum o oluşumun 2. ligi olsa bile ona katılmalıyız vallahi yazıkya olmayan kırmızı verilmeyen 4.'mü 5.'mi penaltı sonra burada çok bilmiş arkadaşlar2 gol attık vermezse penaltını, hakemler doğrarsa seni atamazsın tabi. Yönetimde maç sonu hala susacaksa boşuna transfer falan yapmasınlarBU LIGDE CİDDİ ANLAMDA NEDEN OYNUYORUZ BİZ