Emre Cevik
10 Numara!
- 15 Ocak 2011
- 13.448
- 4.831
- 1.618
bunlarin simdi hakki yenmedimi nerde simdi emek nerde kaldi hirsizlar!!!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
VLaha bende sinirlendim iyice resmen puana gasp ediliyor adsninvalla cok sinir oluyorum bu hatalar hergün devam ediyo, cok can skici oldu sana degil lafim sinirim gecmiyo rengo.
Gol oldugunda mutfaktaydim. Tekrarini izledim. Gol olduktan sonra mi düdük caldi yoksa anında mı? Yani Trabzon oyunculari topu birakmis miydi ?Korneri atan Belhanda baska bir oyuncu topa degmeden tekrar top dokundugu icin endirekt serbest vurus verdi. Ama tekrarda gordugumuzde pas verdigi oyuncu dokunmus.
Yoo baya topuguylla pas vermis beloya
Belhanda tam vururken caldi. Ama hakem cok salakca karar verdi.Gol oldugunda mutfaktaydim. Tekrarini izledim. Gol olduktan sonra mi düdük caldi yoksa anında mı? Yani Trabzon oyunculari topu birakmis miydi ?
Daha iyi degil mi? 2 hafta sonra biz de oradayizAdsnin savunma niye böyle mal abi, bunlar en fazla 6-7 falan olur bu savunmayla
Hakem vara bırakmadan düdük çaldı. Penaltida da aynısı var. Vara bırakırsa çünkü bir ihtimal gol olur ya da penaltı iptal edilir. Öyle bir risk almaz eyyamcilarVar neden müdahale etmedi bu belhandanın pozisyonuna bu sezon acayip işler dönüyor