- 18 Temmuz 2009
- 80.786
- 225.495
- 5.093
Bence sizde Gedson'a karşı önyargı var.Adam geçmesiyle ciddi fark yaratıyor formdan duserse isleri zor gedson baya kotu durumda
Ne zaman izlesem tüm seken topları o alıyor. Kaç tane de kontrayı kesti.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence sizde Gedson'a karşı önyargı var.Adam geçmesiyle ciddi fark yaratıyor formdan duserse isleri zor gedson baya kotu durumda
En fazla 3-4 yaş olsun reis Luyindama'ya de neler neler deniliyodu yav25den sonra baslayan gözalti kirisiklarina bak
sirf kirisiklardan 30 derim en az
Ekli dosyayı görüntüle 178158
bu ne yuh
En fazla 3-4 yaş olsun reis Luyindama'ya de neler neler deniliyodu yavKondisyonları yerindeyse sırıtmaz yav
![]()
Ortada sayılır.Hangi taraf daha iyi oynadı şuana kadar
Merhabalar Arkdaslar,
Foruma yeni katilmis bulunmaktayim. Takimimizin istahli ve istekli oyunu sonunda beni de forumda aktif üye olarak kayit olmama sevk etti. Umarim bu yolun sonunda mayis da ipi gögüsler, bende böylece 1 yili doldurmadan, sampiyonluk görürüm.
Herkese iyi forumlar diliyorum, hayirli sohbetler![]()
Sene sonu gönderecek yer ararlar benceWeghorst'u bilmem de ben Muleka'yı istiyordum.
Hem genç hem de herif bir yerini sokuyor atıyor golü.
Ucuza iyi aldılar onu.
Kesinlikle adamlar 30 yaşına gelince bitiyor kariyerleri.abi kongoda dogmus birine hep +5 yazacaksiniz minimum
Oyun aklına falan iyi demiyorum.Sene sonu gönderecek yer ararlar bence
Ben hucumda görmüyorumBence sizde Gedson'a karşı önyargı var.
Ne zaman izlesem tüm seken topları o alıyor. Kaç tane de kontrayı kesti.
Feyyaz fanatiklik yapmasa güzel bakış açıları var ama bi süre sonra tiner etki ediyorgttekin ve feyazin suratlarina bakin zuahahah
AKMAN MI severizMerhabalar Arkdaslar,
Foruma yeni katilmis bulunmaktayim. Takimimizin istahli ve istekli oyunu sonunda beni de forumda aktif üye olarak kayit olmama sevk etti. Umarim bu yolun sonunda mayis da ipi gögüsler, bende böylece 1 yili doldurmadan, sampiyonluk görürüm.
Herkese iyi forumlar diliyorum, hayirli sohbetler![]()