SL 22/23 H:6 | Beşiktaş 0-1 Başakşehir | MS | 12 Eylül

Ne olur

• Kullanılan toplam oy
    41
  • Anket kapatılmış .
ne oldu ucan kacan karakartalim paspas mi olmus :)

Redmond mevzusu karakterle ilgili olabilir evet, bir foto gördüm hayvan gibi göbeği vardı.

Bir de sezon ilerledikçe fiziken düşüyormuş.

Yine de bonservisi beleşe alma ihtimali varken ben Redmond'ı tercih edebilirdim. Kiralık diye Rashica'yı yeterince kullanmayız da kesin

hakemlik ne var maçta yaw

1 salihin frikiği öncesi başakşehirliye faül var.
Sails midir nedir biri diz olmak üzere 2 kere adama basıyor hadi ilki posizyon icabı ikincisi bile isteye sakatlamaya yönelik hareket.
3. başakşehirli oyuncuya tokat var.
4. salih bile isteye kavga çıkarıp 2-3 kişiyle itişme yaşadı.

Başak yorgun olduğu için Hiç beklemediğim bir puan kaybıydı.
Beraberliğe razıydım kargaların kaybetmesi iyi oldu.

Çok ağlayarak hem kendi oyuncularını hem de camiaa'larinin motivasyonunu düşürdüler.

Başak iyi alan kapatıp güzel savunma yapıyor ancak hücum organizasyonları çok kötü hücumu da organize yapmaya başlarlarsa sene sonuna kadar götürürler.

Güzel bir gece için iyi bir başlangıç oldu darısı hamsilerin başına onlarda puan kaybetse süper olur .

Güntekin beni çok güldürüyor sanki beşiktaş çok pozisyona girmiş gibi konuşuyor. Basaksehir tek isabetli şutla maçı kazandı diyor. 1 tane oyun organizasyonu yok. At topu nkouduya birsey yapsin.

Redmond ilk maçta gözüme iyi geldi. Topla çok çabuk hizlaniyor

Bjk balonu da patladı, zaten büyük takımlar ne zaman şişse patlıyor. Fener uzay takımıyız gol atiyoruz diyorlardi konya eline verdi, biz yeni transferler stad full dolu dedik giresuna yenildik. Bjk ye de premier lig temposu felan dediled gördük

Başak yorgun olduğu için Hiç beklemediğim bir puan kaybıydı.
Beraberliğe razıydım kargaların kaybetmesi iyi oldu.

Çok ağlayarak hem kendi oyuncularını hem de camiaa'larinin motivasyonunu düşürdüler.

Başak iyi alan kapatıp güzel savunma yapıyor ancak hücum organizasyonları çok kötü hücumu da organize yapmaya başlarlarsa sene sonuna kadar götürürler.

Güzel bir gece için iyi bir başlangıç oldu darısı hamsilerin başına onlarda puan kaybetse süper olur .
Dediklerinin altına imzamı atarım hocam. Senin yanıldığını henüz görmedim. Takibe alıyorum...

Geri
Üst Alt