Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
BosKız Gedson nasil oynadi
karakter sorunu vardır bilemeyiz kiEvet Redmond'ı tercih etmeyerek hata yaptığımız belli oldu. Rashica istediği kadar iyi olsun bu kadar iyi olabileceğini hiç sanmıyorum. Bu farklı bir seviye.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Başak yorgun olduğu için Hiç beklemediğim bir puan kaybıydı.
Beraberliğe razıydım kargaların kaybetmesi iyi oldu.
Çok ağlayarak hem kendi oyuncularını hem de camiaa'larinin motivasyonunu düşürdüler.
Başak iyi alan kapatıp güzel savunma yapıyor ancak hücum organizasyonları çok kötü hücumu da organize yapmaya başlarlarsa sene sonuna kadar götürürler.
Güzel bir gece için iyi bir başlangıç oldu darısı hamsilerin başına onlarda puan kaybetse süper olur .
İşte o 3dk içinde dünyanın en iyi futbolcusudur.Cicaldauya hayalet diyenler remond diye mi çıldırıyor. Herif hepi topu koca yarı 3 dakika falan top oynadı.
Bizim mallar hala ağlar nasil kaçırdık diye.
karakter sorunu vardır bilemeyiz ki
Bizle adi ciktiginda yasli denilip istenmemisti. Simdi kiymete bindiRedmond pl temposu antremaniyla birseyler yapar gibi oldu 2 ay sonra gotunu kaldıramaz. Zaten toplam 3 kez top geldi adama neyi izlediniz d begendiniz anlamadim