Ferhat Karakoç
Büyük Kaptan
- 2 Nisan 2010
- 22.710
- 8.534
- 1.933
Mertens 8 oynuyor resmen. Hoca çok yanlış kullanıyor.
SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Banane kardeşim ben yöneticimiyim transfer sezonunun başında onu yönetim düşünecekti bu kadar yabancıyı doldururken akılları nerdeydi kaana şu kadar verilmez bu kadar verilmez mhy ye okadar verilmez irfana bilmem kaç verilmez türk oyuncu sana lazım işte gerekirse altyapıdan yetiştir beni ilgilendiren kısım takımı komple yenileyip halen berkana kerem mahkum kalmakKim var mesela Türk olarak. Emre Akbaba gittiğinde herkes bayram etti. Kim var piyasada Türk olarak bizde oynayabilecek.
gömermiyiz paşaya bugun reiz ikinci yarı için yorumların nedirOliveira klas ama o da torreiraya uzak oynuyo
Bencil vurulmayacak topa vuruyor ordan kaç gol atmışta ikide bir topa vuruyor anlamak mümkün değilYunus bal yapmayan arı değil. Geçem hafta iki golün de içinde o var. Ayrıca bugün de asisti yaptı. Kerem ile karşılaştırmamak gerek.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kazımı kanat kullanabilirsin.Kim var mesela Türk olarak. Emre Akbaba gittiğinde herkes bayram etti. Kim var piyasada Türk olarak bizde oynayabilecek.
Yusuf'a.girse keskeKerem Rashitsa ve
Pva kazımcan değişiklilleri olabilir
SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Iki kanatta beklere yardim etmiyo.hucumda mertens,oliveira,gomis isbirligi gormek isterdim.kerem tek basina takiliyo zaten.yunus gereksiz sutlar çekiyo.insallah kazanırızgömermiyiz paşaya bugun reiz ikinci yarı için yorumların nedir
ya ne alaka biraderMertensi hic kullanamamak,okana eksi yazar.herif defansif ortasaha gibi oynuyo
maç. 3-0 4-0 olsa neyse. berabereyken o şekilde harcama lüksümüz şuanda yok.Bencil vurulmayacak topa vuruyor ordan kaç gol atmışta ikide bir topa vuruyor anlamak mümkün değil