⚽ SL 22/23 H:6 | Kasımpaşa 2-3 Galatasaray | MS | 11 Eylül

Oyunumuzu 10 üzerinden değerlendirelim

• 0

Oy: 0 0,0%
  • 1

• 2

Oy: 1 0,6%
  • 3

• 4

Oy: 1 0,6%
  • 5

Oy: 6 3,4%
  • 6

Oy: 10 5,6%
  • 7

Oy: 64 36,0%
  • 8

Oy: 70 39,3%
  • 9

Oy: 15 8,4%
  • 10

Oy: 11 6,2%

• Kullanılan toplam oy
    178
  • Anket kapatılmış .
ilk yarı altı vermiştim, ikinci yarı 8. Takım beş dakikada neredeyse üç pozisyon buldu. Evet kaçırdık, evet atamadık ama bu çok kıymetli. Bir iki hafta önce çok daha kısır pozisyon üreten takımın golü arzulaması ama bazen direkleri bazen kaleciyi geçememesine bile olumlu bakıyorum. İcardi bazı pozisyonlara ilaç olacaktır. Seferoviç olmadı sözleşmesini uzatmama kaydıyla kullanalım, aman ha...Ama şuna inanıyorum, Allah'ın izniyle bu sene şampiyon olacağız.

oliveira bugün sahada olmasa bence dümdüz yenilirdik 2 farkla falan

Expected goals (xG) Kasimpasa 0.80 ve biz 2.55.

0,8 den 2 gol yedik.
Bizim direkten dönen toplarımız gol olsa idi bazı maçları çok daha rahat çözmüş idik, zor pozisyonlar ise bize karşı kolay gol olabiliyor; biraz futbol şansından uzağız maalesef :3838:

Hoca müdahelelerde geç kaldı. Oliviera Mertens - Yusuf - Berkan değişikliğini erken yapsa 4 ü yapar maçı bitirirdik

Mertens 2.yari muthisti ortasahada.yalani yok.bi ortasaha gibi butun toplari topladı,muthis top caldi.heriften box to box ortasaha cikti ahahah

Musleraya pek iş düşmedi.
Birinci gol Emin'e yazar, vurdurmamalıydı orda. Abdülkerimin önemi ve tecrübesi daha iyi anlaşıldı.
PVA'nın oyun aklı tecrübesi çok iyi ama ayaklar aklının istediklerini yapamıyor. Yine de en iyi solbekimiz. Dubois oray evrilirse denenebilir.
Boey bugün ayrı iyiydi, pasları çok iyiydi, özellikle Yunus'a attığı savunma arkası 3 pas vardı muazzam.
Gomis'e ayrı parantez, golü koklaması pozisyona girmesi ve vuruşları bildiğimiz Gomis, ayrıca Seferovic gibi bugün oyuna da katıldı, bu yaşta helal olsun.
Transferler ve rekabet hem Kerem'e hem de Yunus'a yaramış, bugün iyiydiler.
Yusuf Demir bize nasıl gelmiş avrupadan nasıl almamışlar anlamadım, 10 tane Emre Mor eder bu çocuk, geleceğe güzel yatırım.

Takım olarak yenik duruma düşmemize rağmen iyi oynayıp maçı çevirmemiz, baştan sona üstün oluşumuz ve son 5 dkda gol yememize rağmen paniklememiş olmamız çok başarılıydı. Skor aldatıcı, pozisyon bulmdan 2 gol attılar, o kadar pozisyona biz 3 atabildik.

Çok iyi yolda ilerliyoruz, hava pozitif, futbolcuların vücut dili çok iyi, gerçekten 2000 ruhunun başlarına şahit oluyor olabiliriz.

Geri
Üst Alt