⚽ SL 22/23 H:6 | Kasımpaşa 2-3 Galatasaray | MS | 11 Eylül

Oyunumuzu 10 üzerinden değerlendirelim

• 0

Oy: 0 0,0%
  • 1

• 2

Oy: 1 0,6%
  • 3

• 4

Oy: 1 0,6%
  • 5

Oy: 6 3,4%
  • 6

Oy: 10 5,6%
  • 7

Oy: 64 36,0%
  • 8

Oy: 70 39,3%
  • 9

Oy: 15 8,4%
  • 10

Oy: 11 6,2%

• Kullanılan toplam oy
    178
  • Anket kapatılmış .

daha ligin başında deplasmanların yüzde 33'ünü tamamlıyoruz
fener için baktıgımızda ilk 9 maçta deplasmlanların yüzde 20'sini falan tamamlamış oluyorlar, neredeyse yarı yarıya bizle
ilk 5 haftada bu fikstürü lehimize çevirmeyi nasil basarabildik hala inanamiyorum, ztn 3 maç son dakika golleriyle geldi

ilk yarı biterken lider bitirirsek veya 3-5 puan geride bitirirsek ikinci yari ilk 9 macin 6'si içerde, takim da birbirine alışmışken cok buyuk avantaj

Bu maçıda bu kadro ile atlatabilirsek süper olacak Konya maçından sonra bam başka seviyeye çıkabilir bu takım. 1-0 olsun bizim olsundan kastımız bu..

kerem ile yunus'u bi de kadroya rashica ve yusuf katılmışken görelim. kenarda akbaba kılınç varken oynamak kolay.

Geçen maç bu sezonki en iyi maçımızdı 90 dakika baskı kurduk golleri zor attık. Böyle devam edersek kimse karşımızda duramaz.

Mertens zaten 90 dakika kanat oyniyamaz, oynasa bile busefer defansa yardim.etmemesi gerek.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Takım savunmasına keremden daha sadık olacağıni kesin.Bende bu maçta keremin oynaması gerektiğini düşünüyorum .Ama geçen maçlarda bir görüntü vardı.Keremin rakibinni takip etmediği çok lakayt davrandığı sinir olmuştum.Sinir olmamın nedeni aslında keremin defansif anlamda fizik olarrak yeterli özelliğinin olduğunu düşünüyorum.Ama malesef taktik disipline hiç sadık değil.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

" O zaman sorarlar adama necati hoca 'seri, lemina, nzonzi, falcao, babel, feghouli, belhanda, mariano, emre morlu kadro var iken neden her maç bir bahane dinledik?".

Ne kadar boş konuşan sözde Galatasaraylı yorumcu varsa bizde.
Rakipleri bu anlamda kıskanıyorum.Hekemler üzerinde kamuoyu yaratmada bunlarda çok önemli.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt