- 6 Şubat 2017
- 11.942
- 30.175
- 438
Çaba gösteren bir yönetim var. Şampiyonluktan daha önemli.seni mutlu gördüm
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çaba gösteren bir yönetim var. Şampiyonluktan daha önemli.seni mutlu gördüm
Mağlubiyet hoPaşa hoca değişkliğine gitti son maçı kazandılar. İllaki bize karşı kendilerini zorlayacaklar ama bizim takım kaliteli erken işi çözersek farka boğarız.
Bir idmanla cok zor cikmalari. Olursa bence Rashica veya Yusuf’dan biri olur. Ikisi de hazir sanirim. Ross’da hazir ama fark yaratacak bir oyuncu olmayacagi icin girecegini pek sanmam.Skor erken alınırsa yeni transferlerimizden 1-2 tanesi sahaya sürülür, aksi durumda hiç birinin bu hafta sahada olmasını beklemiyorum.
Bence olmaz. Icardi 2 aydir falan idman yapmiyor. 1 idmanla Okan hoca risk almaz.Icardi ve sol açık da kadroda olur mu
İkisi de hazır kıta. İlk 11 olmasa bile muhakkak maç kadrosunda olmalılar.yeni transferlerden en az 2 tanesini sahada görmek istiyorum.
bu nedenle maçı heyecanla bekliyorum.
bence icardi ve raschia sahada olur.
Ertuğrul yıllardır her zaman panter ya bize. Başka zaman yumurtlar. Şimdi 10 üzerinden 9.8 alma vakti..kasımpaşa kalecisinin hayatının maçını oynayacağı bir 90 dk olur.