⚽ SL 22/23 H:6 | Kasımpaşa 2-3 Galatasaray | MS | 11 Eylül

Oyunumuzu 10 üzerinden değerlendirelim

• 0

Oy: 0 0,0%
  • 1

• 2

Oy: 1 0,6%
  • 3

• 4

Oy: 1 0,6%
  • 5

Oy: 6 3,4%
  • 6

Oy: 10 5,6%
  • 7

Oy: 64 36,0%
  • 8

Oy: 70 39,3%
  • 9

Oy: 15 8,4%
  • 10

Oy: 11 6,2%

• Kullanılan toplam oy
    178
  • Anket kapatılmış .
Taylan
Emre Akbaba
Emre Kılınç

3 tane yedekten oyuna girme potansiyeli olan yerli oyuncuyu yolladık.

Elimizde yerli kalmadı ya da Hamza, Emin, Kazımcan girecek oyuna, bakalım göreceğiz.

Aanholt-Kerem kanadı işlememeye devam ederse Kazımcan-Rashica kanadının kurulması gerekiyor bence bu maç sol taraf için belirleyici olabilir. Şu aşamada Okan-Muslera değişikliğinin geleceğini sanmıyorum Muslera oynayacaktır bir aksilik olmazsa. Bence ideal kadromuz belli sayılır ;

Muslera
Boey Nelsson Abdülkerim Kazımcan
Torreira Oliveira
Yunus Mertens Rashica
Icardi

Yusuf Demir'in Mertens'in alternatifi olacağını düşünüyorum bu yabancı denkleminde Yunus'u yedeklemesi zor görünüyor. Kerem ve Aanholt eğer performanslarını arttırırsa sol kanatta bu ikilide oynayabilir ama sezon başlangıçları iyi sayılmaz. Okan'ı en fazla 5 maçta falan kalede görürüz gibime geliyor oradan bir sınır rahatlaması yaşamayacağız diye düşünüyorum.

Beyler kazımcan futbolcu değil büyük ihtimalle tarık gibi pr yapıp kakaladılar bize bizde genç menç bjkye çalım diye atladık hemen

Koşuş stili yanlış bi defa kerimcan gibi koşuyo elleri bi garip futbolcu dediğin biraz sağlam durur koşar

Mesela halilinde koşuş stili hatalıydı vücut koordine olamıyodu sırf koşuş şekli hatalı diye tutmadı bizde

Kadroya alınmayacak 4 yabancı kimler olacak?

M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

galatasarayda-falcao-yine-sakatlandi_1609609485.jpg
Biyonik adam ama tersten. Sakatlanmadigi tek yeri var 5-10 çocuk yaptı onlada.

Kazımcan vasatı aşamazsa Okan-Abdul/Emin ve Yunus banko olur uzun vadede. Başka türlü işin içinden çıkmamız zor.
Bugün olmasa bile haftaya Kerem, Rashica veya Yusuf'a formayı kaptırır.

Ben bunu görünce kanalı değiştiriyorum kaç haftadır. Galatasarayı yorumlarken lafları ve mimikleri falan çok rahatsız edici
O kadar yardımcı olarak çalıştılar Riera kadar yürekleri yok bı takımın başına geçecek. Hasan keşke Okanin yanına gelse.

Icardi oynamalıydı ya o oynayacak diye heyecanlıydık

Bari Yusuf 60da girse oyuna

kazım daha 2003lü allah aşkına oynamazsa nasıl gelişecek bu çocuklar?

cuadrado, antonio valencia, ashley young falan 30undan sonra bek oynamaya başladı, bu çocuk da yavaş yavaş geliştirecek defansını. rıdvan çok mu iyiydi bjkde

maçların çoğunda defansa iş bile düşmüyor zaten, ileride kazandığın +1 yabancı sana daha çok kazandırır arkada kaybettirdiğinden.

aynı şey muslera-okan için de geçerli.

kerem 11 falan oynayamaz

Beyler kazımcan futbolcu değil büyük ihtimalle tarık gibi pr yapıp kakaladılar bize bizde genç menç bjkye çalım diye atladık hemen

Koşuş stili yanlış bi defa kerimcan gibi koşuyo elleri bi garip futbolcu dediğin biraz sağlam durur koşar

Mesela halilinde koşuş stili hatalıydı vücut koordine olamıyodu sırf koşuş şekli hatalı diye tutmadı bizde
Hahah herşeyi anlarım da ne alaka ya koşu ile ne alaka ?

Geri
Üst Alt