- 1 Haziran 2015
- 27.480
- 19.069
- 2.148
emin, yunus, kerem oynar bugün.
yerli sıkıntısı yaşayacağız bu sezon. çok dikkat etmedik maalesef.
hayırlısı
hayırlısı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne alaka ya.Kadrolar 18 kişilik diye biliyorum. Öyleyse 3 Türk oyuncuya 3 Türk yedek koyman lazım. 12 yabancıya yer kalıyor kadroya girmek için. Her maç 4 yabancı kadro dışı kalacak mecburen
M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yanlış bilgiKadrolar 18 kişilik diye biliyorum. Öyleyse 3 Türk oyuncuya 3 Türk yedek koyman lazım. 12 yabancıya yer kalıyor kadroya girmek için. Her maç 4 yabancı kadro dışı kalacak mecburen
M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yav bjk, ts 18 yaşında genç kaleci koyup maç alıyor çocuklar hata bile yapmıyorda. Biz okana bile güvenemiyoruz ama anlıyorum yerli kaleci konusunda saplantılıyız o çocuklar bizde olsa baskıdan dolayı 1 hatalı gol yer sonra kendine güveni sıfır olur kaybolur gider. Biz başka bir camiayız 30 yıldır yerli kaleci çıkaramadık anlamıyorum.Yerli kaleci öyle bir hale geldi ki ligde millet 17-18 yaşında kalecisini tak diye ilk 11 e koyuyor. Örnek Beşiktaş Trabzon. Hiç bir sorunda olmuyor. Biz geçen yılın en formda yerli kalecisini yedek oturtuyoruz. Yahu saçmalık tamam Muslera efsane ama yabancı kuralı da bir gerçek. Çok büyük handikap bizim için.

Hangi mevkiye kimi alabilirdikemin, yunus, kerem oynar bugün.
hayırlısı
tsnin aldığı sol bek ve forvetHangi mevkiye kimi alabilirdik
Bunu sadece gerçekten futboldan anlayanlar tespit eder
Günlerdir mason rtaşımız rashicanın top sürerken hafif yalpalamasına işaret ediyor,keremin pasları baş parmağıyla vermesinin hatalı olduğunu söylüyor
Ben burada kazımcanın koşuşunda hata var diyorum,zamanında chrdjounun bel kalınlığı sebebiyle osda oynayamayacağınıda söylüyorduk sizler onada ne alaka derken,bunlar çok ince ama önemli detaylar
Öğrenmek için bizleri takip et,selam ve dua ile

tebrikler , bize futbol öğrettiğiniz için. Profesyoneller anlamamış bunu rasicha için 30 40 milyon bonservis vermeye çalışmışlar ama GSC duran bir üye bunları çözebilmişKanatlar var en çok yakindigimiz bölgebu ne kimse kadroda yok