⚽ SL 22/23 H:6 | Kasımpaşa 2-3 Galatasaray | MS | 11 Eylül

Oyunumuzu 10 üzerinden değerlendirelim

• 0

Oy: 0 0,0%
  • 1

• 2

Oy: 1 0,6%
  • 3

• 4

Oy: 1 0,6%
  • 5

Oy: 6 3,4%
  • 6

Oy: 10 5,6%
  • 7

Oy: 64 36,0%
  • 8

Oy: 70 39,3%
  • 9

Oy: 15 8,4%
  • 10

Oy: 11 6,2%

• Kullanılan toplam oy
    178
  • Anket kapatılmış .
tebrikler , bize futbol öğrettiğiniz için. Profesyoneller anlamamış bunu rasicha için 30 40 milyon bonservis vermeye çalışmışlar ama GSC duran bir üye bunları çözebilmiş:)
Seni tanıdım yunus merak etme,azılı ftciydin sen sana bilale anlatır gibi bişeyler anlatmaya çalışıyodum ve anlattığımdada aynı şimdiki tepkileri veriyodun

Şimdi ise ft konusunda benimle aynı noktaya gelmişsin gördüğüm kadarıyla yani gemiyi sen bile terketmişsin

Hala çıkıp şu mesajı yazabiliyo olamnda çokilginç, derste almamışsın,tanımayacağımı düşündün heral

2 ay sonrada kazımcanla ilgili dediğime gelip yine ölü taklidi yaparsın sen

Evet işimiz zor bile değil neredeyse imkansız ama sana bile futbolu öğreteceğiz,yetiştireceğiz allahın izniynen

Başarılaaaaaaaaaar gelir geçer!
657ae4123d9c107787ff19c4f1e715e8.jpg

Bu kadar tantanaya gerek var mı gerçekten. Elimizde yerlisiyle yabancısıyla gayet yeterli bir oyuncu havuz var artık. Kısa zamanda en doğru diziliş ve kadro zaten ortaya çıkacak.

Şöyle 5-6 gollü net bir galibiyet geçen haftaki maçtan sonra çok ciddi doping etkisi yaratır ve oyuncular ciddi özgüven kazanır. Bu fırsatı tepmemek lazım.

Seni tanıdım yunus merak etme,azılı ftciydin sen sana bilale anlatır gibi bişeyler anlatmaya çalışıyodum ve anlattığımdada aynı şimdiki tepkileri veriyodun

Şimdi ise ft konusunda benimle aynı noktaya gelmişsin gördüğüm kadarıyla yani gemiyi sen bile terketmişsin

Hala çıkıp şu mesajı yazabiliyo olamnda çokilginç, derste almamışsın,tanımayacağımı düşündün heral

2 ay sonrada kazımcanla ilgili dediğime gelip yine ölü taklidi yaparsın sen

Evet işimiz zor bile değil neredeyse imkansız ama sana bile futbolu öğreteceğiz,yetiştireceğiz allahın izniynen
İsimiz zor derken

"hocayı eleştirdik vs ama hakkını verme zamanı da geldi. 5 eylül 2022 galatasaray gaziantep fk maçında uzun bir aradan sonra kendi iç sahamızda rakibi boğan şüphesiz üstünlük sağlayan iştahlı bir takım izlettirdi bize. en değerlisi de bunu 10 kişi kalmamıza rağmen yaptırdı. aynen devam hocam. sen böyle oynat biz seni sonuna kadar savunuruz."

Geri
Üst Alt