Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.159
- 66.284
- 4.843
nasıl bulacak boey varken. sol bekte denemek lazım belki dedübürün yavaştan süre bulması lazım artık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
nasıl bulacak boey varken. sol bekte denemek lazım belki dedübürün yavaştan süre bulması lazım artık
Benden iyi bilip bilmemesi değil olay , tabii ki burada ki herkes futbolda birbirinden iyi biliyor olabilir. Ben futbolcu hakkında çok yorum yapan birisi değilim zaten futbol seyir zevki için izlerim fanatik bir Galatasaraylıyım o kadar. Bu işin profesyonelleri olduğunu savunurum bizim ülkemiz de herkes herşeyden anlamasından o kadar sıkıldım ki ya "bilmiyorum" kelimesini kullanmak bu kadar zor değil aslında.Belki senden benden iyi biliyodur futbolu ona bisey diyemem ama ben onun egosundan kil kapiyorum futbol icin neyi basarmista kendinden bu kadar emin .Onune gelene cop kotu diyor.Sonra bi kaci kotu cikinca kendi kendini ovuyor.
5 dk 10 dk maç ritmi tuturmak lazımnasıl bulacak boey varken. sol bekte denemek lazım belki de
Yerli oyuncu rotasyonunda şuanlık pek bir sıkıntımız yok
Votkayla ErikAksama neler yiyeceksiniz
Cips yiyen wow atsin çekirdek yiyen haha atsin çikolat yiyen love atsin
Samet kusura bakma ama bu forumda futboldan benim mantığıma göre en anlamayan kişilerden birisin, kaos ve entrika teorileri haricinde futbola dair bir görüşün yada öngörün olduğunu düşünmüyorum Max futbol bilgin ofsaytı bilmek kadardırSeni tanıdım yunus merak etme,azılı ftciydin sen sana bilale anlatır gibi bişeyler anlatmaya çalışıyodum ve anlattığımdada aynı şimdiki tepkileri veriyodun
Şimdi ise ft konusunda benimle aynı noktaya gelmişsin gördüğüm kadarıyla yani gemiyi sen bile terketmişsin
Hala çıkıp şu mesajı yazabiliyo olamnda çokilginç, derste almamışsın,tanımayacağımı düşündün heral
2 ay sonrada kazımcanla ilgili dediğime gelip yine ölü taklidi yaparsın sen
Evet işimiz zor bile değil neredeyse imkansız ama sana bile futbolu öğreteceğiz,yetiştireceğiz allahın izniynen
Şu an en önemlisi Kasımpaşanin ne yiyeceğiAksama neler yiyeceksiniz
Cips yiyen wow atsin çekirdek yiyen haha atsin çikolat yiyen love atsin
YŞu an en önemlisi Kasımpaşanin ne yiyeceği
V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Okuyucuya mesajı doğru gönderebilmenin keyfi içerisindeyimŞair burda evlenmeyin demiş.![]()
Hamza çok değerli bir durumda oliveira yerine Hamza, torreira yerine midjtso girer takımın temposu yukarı çıkarYerli rotasyonda baya güzel bir temizlik olmuş ha, gereksiz gereksiz bi ton adam tutmaya gerek yok, 5 oyuncu değişikliği en çok bize yaramamıştı, heran bi çöp girebilir diye endişe içinde maç seyrediyoduk
Iyi benden başka futboldan anlamayanlar varmış rahatladimSamet kusura bakma ama bu forumda futboldan benim mantığıma göre en anlamayan kişilerden birisin, kaos ve entrika teorileri haricinde futbola dair bir görüşün yada öngörün olduğunu düşünmüyorum Max futbol bilgin ofsaytı bilmek kadardır
V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi